- Kompakt vízhűtés
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Nem raktam sehova.
Meg nem feltétlenül húzza le, a menüben be lehet állítani, hogy mikor nullázódjon.
Én arra az opcióra tettem, hogy full feltöltés esetén.
Meg nem nullázott semmit, nem 0:00 volt ott. Felül szépen írja hogy 14órája megy, meg a játékoknál is írja melyiket mennyit használtam.
De ilyen már sokszor volt. Írta már más is fentebb, hogy nem minden esetben mér jól, mert sok appnál az adott app fogyasztásához írja a kijelző fogyasztást is. -
hurrikan
addikt
Úgy látom megint szerencsém volt.
Remélem így is marad. -
hurrikan
addikt
Jelentem megjött a One a T-mobiletől.
Teljesen tökéletes. Se sorják, sem anyag vagy illesztési hibák, se sérülések vagy egyéb gondok.
Közelítés érzékelő is működik, videók nem pattognak.
Kijelző teljesen tökéletes, egyelőre nulla pixel hiba. Amin meglepődtem, hogy a Micro USB olyan erősen és fixen áll az aljzatba hogy ilyet nem láttam még HTC-től. Egy mm-es kotyogása sincs.lehet a fém ház hatása
eddig minden teszt, vagy saját HTC-mben kotyogott, nem is kicsit.
Továbbá csatlakoznék a GLS-el elégedettek táborához.
Reggel fél 9-kor hívott, hogy mikor hozhatja a csomagot. 3időpontot adott meg órás pontossággal amiből választhattam.Rugalmas, gyors, pontos cég. -
-
hurrikan
addikt
3napon belüli visszavitel esetén kötelesek cserélni.
Akár szolgáltató, akár GSM bolt. Markyy-nak is cserélték szó nélkül. És nem ő az egyetlen.
Az ilyen típus hibákat, mint pixel hibák, illesztési problémák, kopások, anyaghibák, nem működő wifi, bluetooth, közelítés érzékelő vagy bármi ilyen, rögtön látható-letesztelhető. -
hurrikan
addikt
Gondoljátok más gyártók termékeinél nincsenek kezdeti hibák?
Minden gyártónál vannak mindenhol, nem csak Magyarországon. Erre van a garancia.
Erre találták ki a 3napon belüli cserét. Hazaviszed, megvizsgálod, hibás, beviszed, újat kapsz. Addig be sem kell lakni, még nem teszteled le rendesen.
Nem mondom hogy nem okoz bosszúságot. Nekem is fog, ha kifogok hibásat, netán többet egymás után. De annak ellenére választom őket, hogy tudom hogy ez benne van a pakliban.
Mégpedig egyszerűen azért, mert nincs alternatíva. Az S4 gagyi műanyag, a Z kijelzője kritikán aluli, a többit meg hagyjuk is. Talán még a Padfone2 lenne. De azzal legalább ugyan ennyi probléma van. -
hurrikan
addikt
válasz
Nightfall75 #4188 üzenetére
király
meg lesz kapcsoló widget is a statuszban.
remélem pár dolgot visszaraknak még, legalább az oldalak számának növelhetőségét és a témázhatóságot. -
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
Kinyomták Facera is az One gyalázást....
[link] -
hurrikan
addikt
válasz
markyy18 #4135 üzenetére
Bizony sok dolgot fájlalok a SENSE5-ben.....
-nincs témázhatóság
-erősen lecsökkentették az oldalak számát, és ebből egyet eleve levesz a BlinkFeed, tehát marad 4 max..
-a menü lefelé, és nem oldalra lapozós
-rengeteg jó widgetet kivettek, amit előszeretettel használtam
-nem tetszik az új bill zár, amiből kikerültek az időjárás animációk is ahogy az egész SENSE-ből rengeteg helyrőlSzerintem nem jó irányba mennek. Kezdik olyan szinten kiherélni a SENSE-t, hogy lassan a gyári NEXUS Launcher is többet tud. És még így is messze a SENSE eszi a legtöbb RAM-ot.
-
hurrikan
addikt
válasz
markyy18 #4114 üzenetére
mikor még nem siettek
ezen jót nevettemsietnek ők már régóta
Közben végre utolértem az Egri T-mobilos ismerőst, akinél 2hónapja megnyomkodhattam a T-nek kiküldött bétás One-t.
Mondta, hogy első körben 450-db-ot kapott a T-mobile kedd este, reggelre már csak 41db volt raktáron, a többi el volt adva. Délelőttre pedig el is fogyott.
Az új készlet viszont már 1000db feletti. Fekete szín érkezéséről sajnos nem tudott pontos dátumot mondani, ugyan is a HTC sem tud nekik. Lehet hogy 1-2hét, de lehet hogy holnap beesik a fekete szállítmány.A boltokban jövő hét elején kezdik el teríteni.
Hét elején újabb két készlet érkezik erre a célra. -
hurrikan
addikt
Más T-mobile -tól rendelt készülékeken ugye nem voltak burkolat hibák?
Taiwaniak, vagy Kínaiak a T-s darabok, megnézte valaki?
-
hurrikan
addikt
Nem sokkal kisebbek a minimálbérek mint idehaza.
Ellenben az élet sokkal olcsóbb. Tavaly emelték (átszámolva) 66-82, idén 73-91ezerre a minimálbéreket a FOXCONN-nál.
Igaz, hogy mindezek nemzetközi nyomásra történek, valamint tömeges, dolgozói öngyilkossággal való fenyegetőzés miatt.
Persze ettől nem sok pénz. Csak jeleztem, hogy itthon sem keresnek többet a hasonló gyárakban robotolók. -
hurrikan
addikt
1éve S-nál még hívtak.
De lehet hogy új elő fizu miatt.
Most csak hosszabbítok. -
hurrikan
addikt
Egyébként valakit felhívott már a T-mobile?
Mert ugye ez úgy működik hogy telefonon visszahívnak egyeztetni, és rá másnap dobják fel futárral.
Tehát akit még nem hívtak az már nem fogja megkapni péntekre.
Hozzá teszem engem sem hívtak. -
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #3864 üzenetére
Jaa
Azt hittem te láttad és azért mondod
már kezdtem volna épp örvendezniAkit esetleg érdekel:
Google I/O konfi 2013 élőben: [link] -
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #3856 üzenetére
A 64GB az biztos?
Ha igen akkor nagy +++++ -
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #3856 üzenetére
Az a nevetséges, hogy telefonon visszahívtak.
És azzal kezdték: "Tévedett uram! Ellenőriztettük a gyártóval az adatlapot és ahogy korábban is mondtuk, minden adatunk helyes. A Magyar régióba szántak ezzel a hardverrel jönnek"
Telefonon is ezt mondták, chaten is ezt írták.
Ez amit idéztem a harmadik hívás volt. -
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #3851 üzenetére
Mindenki észrevette és szóltunk is
olvass visszaerről megy a vita rég már.
azt a választ kaptuk, hogy mi vagyunk a hülyék. Mert helyesek az adataik és ezt a gyártó is vissza igazolta....
TEGRA3, 8MPX stb.... -
hurrikan
addikt
Engem is visszahívtak.
Azt mondták, hogy ellenőriztették a gyártóval, és azt a választ kapták, hogy az adatok márpedig helyesek.
Sőt azt mondta a csaj hogy minden hivatalos Magyar verzióban ez van xD -
hurrikan
addikt
válasz
markyy18 #3819 üzenetére
Jeleztem a HTC Facebookján, hogy homályosítsák már fel őket
Meg rákérdeztem ott is a 64GB-raKét dolog miatt tartom kizártnak hogy 64GB-os legyen.
1. A HTC április elején nyilatkozta, hogy a 64GB-os verziók csak Q3-ban érkeznek a boltokba
2. A T mindenhol 32GB-osat árul. (Német, Osztrák, Szlovák, Angol) -
hurrikan
addikt
Így korrekt?
Nem vittem túlzásba az esztétikát, úgyis max. másolnak.Amúgy én is megrendeltem azt a szép fehéret ami ezüst, nincs türelmem kivárni a feketét, telefonon azt mondták lehet hogy csak nyár közepén lesz fekete, addig meg nem várok
-
hurrikan
addikt
válasz
Nightfall75 #3763 üzenetére
Meg a nagy fenéket.
Sufni GSM boltok tucatjai hoznak be külföldi szolgáltatós készülékeket, amiket odakint letiltottak.
Itthon pedig működnek. Függetlenítik és pá.
Nem egy GSM bolt van az országban aki ilyen készülékekből él meg. Én nem 1-2db-ot rendelnek fejenként hanem 100-akat. Márpedig ha csak Magyarországra, a sok tucat GSM boltnak több 100 külföldön letiltott jut fejenként, akkor... van abból ugyan úgy külföldön is. Nem is kevésAmúgy az One-nál megadott adatok tényleg nevetségesek.
8MPX.... Tegra3..... fehér színű.... meg szerintem a 64GB is. -
hurrikan
addikt
erre valakinek valami ötlet?
ismerős One-ján áll fenn a probléma. Minden 100mb-nál nagyobb játékra ezt írja.... -
hurrikan
addikt
Hamarabb biztos nem.
Mivel a Telenornál már rendelhető. Vodához 14-én érkezik meg, ahogy írva is van az oldalukon.
Tehát biztos hogy utolsó lesz a T. Mint általában a HTC-k esetében mindig.
Le vannak feküdve a Samsungnak és a Nokiának mint tüzelő tehén a domináns bikának.... csak itt a boci rózsaszín nem lila mint a Milkánál.... -
hurrikan
addikt
Kis esti trollkodás.
Nem bírtam kihagyni hogy ne tegyem be ide
(még akkor se ha helyesírási hibás...) -
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #2925 üzenetére
Mi találtál a kijelzőn mint gyenge pont?
Karcolódás? Magas fogyasztás? -
hurrikan
addikt
válasz
zsoleer #2835 üzenetére
Ne vedd biztosra.
Általában így van az tény.
De van, hogy valami hirtelen jön meg, és egyik napról a másikra bekerül, anélkül, hogy korábban szerepelt volna a hamarosan kaphatók, vagy előrendelhetők között.A memória meg más kérdés. Sokaknak elég hidd el.
Ott a Nexus4, 8 és 16GB-os. Pedig hasonló kaliber igencsak. -
hurrikan
addikt
Én is pont így vagyok vele.
Ha nem lenne az One, akkor a "rossz" kijelző ellenére is megvettem volna. Semmi másban nem marad el a többi csúcsmodelltől. Még ha a gyártóval nem szimpatizálók ezt is terjesztik. Mert lagg akkor sincs a launcheren kívül ha belepusztulnak az ezt állítók. Max akkor ha valami szándékosan el volt állítva.
Lehet hogy kijelzőben pl. nincs S4 és One szinten. De az ára sincs ott. A vízállóság ami vonzott volna.... az viszont meg a másik kettőben nincs meg. Minden nézőpont kérdése, meg hogy kinek mire kell.a videók a SErias Z tesztünkben találhatók.
-
hurrikan
addikt
Igen, az enyém, a SC béta.
azon a napon, amikor működőképessé vállt.
a hivatalos kiadás előtti.
A későbbiekben nem akad. Ahogy látszik a szoftver bemutatóban, és sehol máshol nem akad a Z.
De ezeket a tesztben is leírtam.az a baj hogy ha valaki nem szimpatizál egy gyártóval, csak bizonyos részeket ragad ki, anélkül, hogy elolvasná hozzá a szöveget is.
Fentebb pedig az egész Z kompletten akadósnak volt nevezve. Márpedig a Launcheren kívül más nem akad benne. Az meg el van cseszve, ennyi. De ezt is leírtam. -
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #2540 üzenetére
Ez szimpla trollkodás tőled, az ilyet nem szeretem.
attól hogy nem szimpatizálsz a Sonyval még valótlan dolgokat ne irkáljunk...
Teszteltem a Z-t is, majdnem 2hónapig
Launcheren kívül soha semmi nem akadt egy tized másodpercre semahogy a teszt videóimon is látszott, volt sok. Iszonyat gyors az is. Ugyan úgy mint az One....
Social life sem akadt nálam sohasem. Szintén van róla videóm a tesztben.Launcherben meg béna a Sony, ez van.... évek óta nem sikerül ól optimalizálni a launchert... a JB sem hozta meg az áttörést, ProjectButter ide vagy oda. (nade az One-ban az app draw akad, az S4-ben meg a 2D, ennyi)
A Launchert még túlélném mert max lecserélném.... az üveg burkolat miatt nem vettem meg, és a kijelzője miatt. Előbbi igény kérdése, utóbbiban meg sajnos el vannak maradva
a vízállóság viszont nagy ütőfegyverük. Ez, meg a formaterv adott el belőle lassan már 10milliót, na meg hogy elsők voltak, 3hónapon át konkurencia nélkül.
nade hagyjuk a Sonyt, én csak felvetettem valamit, és annak is csak egy bizonyos funkcióját. Nem sebesség beli összehasonlítást írtam
-
hurrikan
addikt
HTC One vs Glaxy S4 vs Xperia Z videózás:
nagyon szépek a színek az One-nál
sokkal szebben videóz mint a másik kettő -
hurrikan
addikt
Frissítés még mindig senkinek?
Kíváncsi leszek a fotózás javulására. -
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #2467 üzenetére
Szerintem nem
nem emlékszem hogy írtam neked ezzel kapcsolatban, vagy te nekem -
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #2465 üzenetére
Amikor a korrektor ellenőrzi és megírja neked, általában rá másnap jelenik meg.
Attól függ mennyi dolga van épp Kalandornak. Vagy várólistán vagy e. -
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #2382 üzenetére
De ebből még mindig nem derül ki a lényeg.
Hogy kell új beszállítót keresni vagy sem.
Mert azt írja, hogy semmisség nyilvánította.
Vagy én vagyok értetlen?update:
Így már értem. -
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #2159 üzenetére
Én is azokat mértem X+-nál és SV-nél amiket ők szoktak.
-kijelző használati idő (ezt én elég részletesen elemeztem)
-beszélgetési idő
-játék idő
-zenehallgatási idő
stb.Valamint van két akku tesztelő program, bár a futásuk több órás, tehát éjjelre időzítsd és 100%-os töltöttséggel indítsd őket. Egyik az AnTuTu testeren (nem AnTuTu benchmark) belül van, a másik meg a Nova Battery Tester.
-
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #2102 üzenetére
Én az X+ tesztemet egy hétig írtam
most az SV-t is 4napja írom már.
Nem kell elsietnia lényeg hogy jó legyen.
-
hurrikan
addikt
Nekem főleg azért csalódás, mert amit az OneX-en lévő GG1 kibírt az a csodával volt egyenlő.
De úgy tűnik mégsem olyan nagy szám ez a GorillaGlass, amilyen szinten sokan istenítik. Legalább is a GG2-es biztosan nem....Vajon egy teljes Invisible Shield borítás megtapad a telefonon?
Mármint a fém részeken- Az üvegen nyilván igen. -
hurrikan
addikt
Ez sajna nem mikor karc....
meg azért egy karcálló üvegről van szó. Ha az ujjamtól megkarcolódik.... akkor az egész egy nagy blama.
Itt a GG2-nek vannak gyártási minőségi gondjai egyértelműen. Mivel az összes GG2-es telefonnál vannak hasonló panaszok.
És többen írták, hogy előtte a GG1-es telefonjukkal nem volt hasonló gond. Na mindegy, majd veszek fóliát az One-ra. Biztosítást meg úgyis kötöttem volna rá. -
hurrikan
addikt
válasz
batai15 #2049 üzenetére
Nagyon úgy tűnik hogy igen.
One-osok, SV-sek , X+-osok is panaszkodnak ilyenre.
De az S3 sem szerepel túl jól ilyen téren, az is karcolódik, és törnek mint az üveg ablak.
Sőt ahogy fentebb írták, Note2, iPhone4S és 5 is..... míg a sima 4-es GG1-el nem gyűjtötte.Tehát biztosítás és fólia a recept.
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #2002 üzenetére
Vissza kell vonjam a GG2-ről mondottakat.
Ma az SV teszt készüléken nekem is megjelent egy kb. 3cm hosszú karc. Nem volt leejtve, pofával lefelé téve sem sehova. Zsebbe hordtam, kulcs stb .nem volt mellette ez biztos. Őszintén szólva gőzöm sincs hogy került oda. Többnyire homokszemek sem lehetnek a szolgálati egyenruhámban....
GG1 10x ennyit bírt....
Néztem az SV topikot, volt többeknek ilyen, szintén GG2-n. Tehát sok jót nem várhatunk. -
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #2003 üzenetére
Ennyi hibával ne élj együtt.
Erre van a gari.Nem hamisítvány, csak lehet hogy valami nagyon korai példány.
-
hurrikan
addikt
válasz
Luser2000 #2000 üzenetére
Nálam sem az X+-on sem az SV-n nem karcolódott össze a GG2.
Annyira szar azért nem lehet. Bár nekem a sima X GG-je sem karcolódott, mások meg karcokról számoltak be ott is, meg hogy a zsebükben lett karcos.
Nekem a betonon csúszott 4métert kijelzővel lefelé mégsem lett karcos.de tény hogy elég sok minden szaladt neki össze és ez gyanús. Pixel hibák, fém ház karcolódás, rossz kamera, Gorilla karcolódás.
Másoknak továbbra sem jelentkeztek ezek a gondok?
-
hurrikan
addikt
Méh ha csak beérte volna...
meg is előzte. Telenornál már előrendelhető az S4, pár nap és a T-nél is előrendelhető lesz.
Az One még meg sehol....
Kérdezgettem facen, Telenor még csak tájékoztatást se tud adni mikor lesz, Voda várja hónapok óta de mindig kitolja újabb 2héttel a HTC a szállítás idejét. A T-mobile meg azt válaszolta, hogy május elejére van ígérve a HTC részéről de elképzelhető hogy Júniusra csúszik. -
hurrikan
addikt
A karcokon miért megy ennyire a trollkodás fentebb?
Mennyi jelenlegi tulajnak karcolódott össze? -
hurrikan
addikt
-
-
hurrikan
addikt
válasz
kdennis #1691 üzenetére
Biztos hogy nem emiatt van.
Egyszerűen csak ronda lett volna a cucc kiálló optikával.
De egyébként jelentősen javulni fog még itt a kép minőség.
Még ez a frissítés sem jött meg tudtommal OTA-n. Ennál is sokat javul a fotózás és kitudja mennyit fog még.
Láttam(unk) már csodát a HTC-től. Az OneX-nek is rengeteg hibáját sikerült javítani és frissítésről frissítésre egyre jobb lett szinte minden. Teljesítmény, üzemidő, melegedés, kamera, OTG, stb.
Én nem temetném még ezt a kamerát.
Arról nem is beszélve, hogy ha minden másban szinte a legjobb a készülék a piacon, akkor azért elnézhető neki hogy kamerában nem az NO.1 lesz.
Inkább legyen "csak" egy közepes kamerám, minthogy műanyag burkolatom, vagy kiálló pukli a készülék hátán a nagyobb kamera miatt. -
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #1655 üzenetére
Na ez jó hír
köszi az infót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial 240GB SSD eladó
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest