Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
MerLinh
senior tag
-
MerLinh
senior tag
válasz
Nuada herceg #12063 üzenetére
őőő ezt nem tudom miért írtad nekem, én is azt irtam mint te az előző postodban csak sokkal tömörebben =)
-
MerLinh
senior tag
na sikerült beszereznem egy ilyen csodát, amikor a csaj kihozta láttam hogy már bontva volt, megijedtem. De aztán át néztem szépen, nincs pixel hiba nincs hézag, sorja, hang is jó, úgyhogy csodás minden=)
-
MerLinh
senior tag
válasz
Nuada herceg #11779 üzenetére
hát azért, samsung is csinált fémből párat, htcnek sem ez az első fémből készült telója, régről a legend, illetve voltak fém műanyag hátlapú készülékek is pl: HD2, sensation
-
MerLinh
senior tag
hali srácok, gondolkodom hogy rendelek t-nel majd 1-et viszont nem tudom hogy 2 évig fizessem vagy egybe vegyem meg. lehet t-nel olyat mint a telenornál hogy elő illetve végtörlesztést tudjak eszközölni büntetlenül?
-
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #2564 üzenetére
hahahaha, akkor azért éreztem én hogy valami nem stimmel a "fém"kerettel
-
MerLinh
senior tag
én is megnyomkodtam mindkettőt, htct 2x is, s4nek nem éreztem a súlyát mintha papírt fogtam volna engem mindenképpen zavarna hogy ilyen könnyű egy ilyen tepsi, meg nézegettem a gallériát valamiért akadt rendesen a képek görgetése pedig még csak a az elején nyomkodtam, htcnél nem volt ilyen gond a nap közepén is jó volt
Az lehet, javíthatták volna, visszont az előadáson elhangzott bt mérlegen én kiakadtam =)
-
MerLinh
senior tag
válasz
HUTCHDB #2505 üzenetére
nem úgy kell érteni, hogy van egy gyári rom amire vissza lehet állítani az egészet mintha most vetted volna a boltban ez RUU, htcnél soha sem kellett plusz program a rom frissítéshez, egybe lehetett letölteni, és elinditani mint egy program telepítést, szóval nem tudsz elrontani semmit
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Metal Gear Solid
- Kerékpárosok, bringások ide!
- IFA 2025: Véd, világít, vetít
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest