- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- VR topik
- Analóg fényképezés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
MerLinh
senior tag
válasz
BenHans #21840 üzenetére
jah tudom, asszonnyal nézem a vampiret =) abba sok volt, Rhyme is volt, most 2 one van 1 ezüst meg 1 fekete =) legalább a sorozatokba megy, bár remélem most már a filmekben is megjlenik többször =)
jah, most nezük a pretty little liarst is, abba az elején az "okos" csajszinak hd2je volt, most meg valami windows phonos...
-
MerLinh
senior tag
Tegnap megngéztem az új Thort, abba volt 1 jelenetben HOX =) azzal fotózta le valaki főhőst =)
-
MerLinh
senior tag
-
MerLinh
senior tag
haha ma kaptam egy telenor mytvs szorólapot....és egy hatalmas ONE (na jó legyen akkor a MAX) formája volt =)...valamennyi marketing már van =) kár hogy a telenornál kb csak Desire 500 meg a ONE-t lehet kapni....
-
MerLinh
senior tag
válasz
Nuada herceg #20597 üzenetére
találkoztam már én is ilyennel, amúgy más lejátszó vitte amit a gyári nem... =) bár mivel nekem tetszik a gyári, ezért konvertáltam foobarral flacról flacra (bár már nem emlékszem mi volt kodolása)... =)
-
MerLinh
senior tag
válasz
enginev3.0 #20148 üzenetére
pedig 200Mhz-el több a proci órajele és a "leggyorsabb" telefon =)
-
MerLinh
senior tag
válasz
enginev3.0 #19701 üzenetére
vagy nem csinálnak vele semmit =)
-
MerLinh
senior tag
válasz
Avicularia #19301 üzenetére
hát más telefon nem lett az év telefomja, lumia 1020 ide vagy oda =)
-
MerLinh
senior tag
válasz
Nuada herceg #18942 üzenetére
Divany, index, meg valami sportos, remélem lesz több is, bár nekem nincs gondom az angolokkal
-
MerLinh
senior tag
Nem tudom volt-e már de van néhány magyar feed a BlinkFeed -en
-
MerLinh
senior tag
válasz
SeatLeon08 #17429 üzenetére
biztiosítás azért van ha, betörik, elázik, magyarul nem garanciális problémás esetekre, ha olyan akkor lopás, és garancia utáni időszakban is ugyaugy él ha fizeted.
Nekem T-nél csak biztosítással engedték részletre venni
-
MerLinh
senior tag
hát szép vagy mondhatom, a kiállított modelekkel játszogatsz =P de legalább ez is kiderült =) nekem a HOXomat a bankártya chipje karcolta meg....
a mostanit meg fél méter sem volt de pofával lefelé esett a déli egyik lépcsőjén és had ne mondjam mekkora karc van, időnkét érezni mikor átmegy az ujjam rajta.... majd egyszer beadom "ha" nem kapcsol be... =) -
MerLinh
senior tag
-
MerLinh
senior tag
válasz
enginev3.0 #16831 üzenetére
ez egy jó kérdés, mivel mások nem használhatják fel a csapat munkáit és le is van zárva ilyen szempontból (valami ilyesmire emlékszem)
az én tippem hogy mások nem akarnak vagy nem értenek ennyire a kodoláshoz, de hogy ők miért nem csináltak máshoz is...gondolom nem csak hd2 jük volt 4 évig... -
MerLinh
senior tag
válasz
enginev3.0 #16817 üzenetére
hát remélem sok okosságot fog csinálni =) első htcm hd2 volt, és az ő segítségével sikerült dönteni hogy winphone vagy android anélkül hogy feleslegesen vettem volna másik telót =) hátha megoldja majd az új hboot s-offot is =P
-
MerLinh
senior tag
válasz
Avicularia #15892 üzenetére
hát nekem csak romot frissítettek =) 2 hetet vártam örülök neki....legközelebb nem fog bekapcsolni mikor beadom máshogy nem nyulnak hozzá....
-
MerLinh
senior tag
tapasztalt szervizben járok: van arra lehetőség hogy megtudjam mit jelent pontosan hogy a jelzett hibát kijavították, vagy meg kell várnom mig elküldik és megérkezik?
-
MerLinh
senior tag
ehh, ezek a csehek vagy szlovákok...úgy néz ki hogy nem csinálnak semmit a telommal...pedig illesztési hézagos kicsit....nyomtak egy gyári beállítást, még azt sem hogy frissítették volna (bár ha tényleg nem én ennek csak örülök), visszadobták hogy nem tapasztalták a hibát....ha holnap így küldik vissza legközelebbre nem müködéssel fogom beadni....
-
MerLinh
senior tag
válasz
enginev3.0 #15023 üzenetére
őő mire gondoltál?
-
MerLinh
senior tag
én is beadtam a szervizbe, kamu lilásodással, illetve illesztés hibával ami sajna volt picit, nem szoltam hogy picit karcos a kamera lencse, meg leejtettem pár napja úgyhogy a kijelzőn egy jókora karc van.
Remélem azt is cserélik Edényke után szabadon =P -
MerLinh
senior tag
válasz
Bari81 #14600 üzenetére
pont ez a lényeg hogy nem eu piacra szánták és lehet nem is europába...ezért lehet nem is fog, és nem nem kér más beállítás az apn ugyan az, és másik régióban más lehet a chip is
a beállítások mobilhálozatoknál tudod kiválasztani, hogy auto gsm/3g/4g vagy csak gsm vagy gsm/3g azt még nézd meg. más nem nagyon van -
MerLinh
senior tag
hát én ajánlom nekik, mert akkor lesz egy csalódott ügyfelük bár mást nem fogok venni, csak ha nem lesz már tényleg... =) attól még szomorú leszek. maradjon ilyen vagy jobb a külső és belső hang =)
mondjuk én is azt gondolom hogy nem beats miatt szól így és nem vele fejlesztették a hangcuccot csak a névvel adják...és a mikrofonokat ha lejár a nokia only akkor megint abból fognak rendelni. -
MerLinh
senior tag
válasz
enginev3.0 #14089 üzenetére
Igen ha s-offolod vagy nyitod
Zack: most jött vissza a smart remote nézd meg azt. Tanítható minden gombra mást rakhatsz.
-
-
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #13188 üzenetére
Te milyen csomagban vagy?
Szpisti én 30at mértem mozaik s csomaggal még nincs bovitom, de így félelmetes az oldalak betöltési sebessége
Illetve telenornal nagyon limitalva vannak a sebességek a csomagoknal
-
MerLinh
senior tag
válasz
Feribacsi555 #12819 üzenetére
hát ezt úgy hivják hogy "feature" =)
-
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #12811 üzenetére
Jah =) amúgy simán mosható, ha lesz türelmed akkor kisérletezhetsz vele, én már vagy 5-6 szor probáltam lemosni a szöszöket sikertlelenül
-
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #12807 üzenetére
hát nekem elsőre majdnem sikerült, csak 1db szösz valahogy ott maradt, gondoltam szépen letakarítom =))))
zack: szerintem a üveg megoldás zseniális, simat nem is raknék rá =) tényleg csak annyiból áll hogy megtisztitod rárakod és a súlya rárakja magát
-
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #12789 üzenetére
hehehe, én is =), hát elkezdtem mosni a a felületet megprobáltam lekaparni a szöszöket.... és nem sikerült...hagytam a fenébe majd lecserélem egy lekerített verzióra, esetleg ha találok akkor vékonyabb is lehet, de addig is rajta van és üveg..
-
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #12765 üzenetére
Hát az lehet, de sajnos csak az uvegtol uvegig terjed, a hangszóró racsokkhoz már nem úgyhogy...én is azt hittem olyan lesz mint az i5 meg s4 de azoknak az eleje végig uvegbol van
-
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #12760 üzenetére
Nekem ez van, jó csak én nem ezt venném már így, ennek van kerekitett szélek verziója, mert ez kicsit éles szerintem
-
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #12719 üzenetére
Csak visszavittem t-hez mert illesztesi gondok voltak és ha már 4.1 volt rajta újra =)
-
-
MerLinh
senior tag
válasz
Nuada herceg #12654 üzenetére
hát még csak leak van 4.3ból, és azt kicsit buherálva, mert valakinek nem elég jó a "gyári" érzés (ami szintén van pár napja) =)
-
MerLinh
senior tag
nekem a legtöbb dolog szinkronizál, megy minden, mobilnet folyamatosan be van kapcsolva, asszonnyal whatsapolok meg ilyesmi, igaz szerda óta van meg, felesleges programok törölve...ma reggel óta ment 3 órát a kijelző, igaz abból másfél óra galaxy on fire 2 =)
-
MerLinh
senior tag
válasz
F_Gergely #12373 üzenetére
hoxon is gg volt..azt szarakodott a bankártyám (chippes)...vagy csak elfelejtettem a pin kodomat =P, idegesen bevágtam a zsebembe, de egyből eszméltem hogy b.meg a telom...és szépen megkarcolta... szerencsére csak a tetején úgyhogy annyira nem volt zavaró, de mi lett volna ha közepén nyomta volna meg?
-
MerLinh
senior tag
elgondolkoztam egy ilyen fólia vásárlásán =) van-e valakinek hasonló tapasztalata?
-
MerLinh
senior tag
válasz
Feribacsi555 #12331 üzenetére
jah nekem is, le kell venni a hangot éjszakára =)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest