- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
Félúton valahol. Yoko Taro valami olyasmit emlegetett asszem (jó pár hónapja már, hogy olvastam), hogy a legradikálisabb változás az az, hogy logikusabb lett a map egy kicsit (úgy rémlik “makes more sense”-t használt) és bekerül pár új helyszín. Ezen kívül kb annyi hogy graphical improvememts, újra felvették a VA-t, OST-t, némelyiket kicserélték olyanokra amik korábban nem kerültek bele, stb.
Ettől függetlenül nálam előrendelve.
Drakengard 1,3 remake jöhetne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez a hivatalos leírás:
"NieR Replicant ver.1.22474487139... is an updated version of NieR Replicant, previously only released in Japan. Discover the one-of-a-kind prequel of the critically-acclaimed masterpiece NieR:Automata. Now with a modern upgrade, experience masterfully revived visuals, a fascinating storyline and more!"
Kvázi inkább remake, remasterhez képest azért eleget módosítottak rajta. Tény, hogy lehetne szebb, de így is jobban néz ki szerintem mint eredeti.
-
Silεncε
őstag
Ez amúgy hivatalosan remake vagy remaster? Mert ha utóbbi, akkor oké, de ha előbbi, akkor ebből a videóból nekem lusta munkának tűnik. Remélem lesz valamilyen nextgen támogatás, anélkül kiadni játékot fél évvel a nextgen megjelenése után
+ szerintem Kainé VA-ja kifejezetten nem illik a karakterhez, de mondjuk ez nem akkora probléma, úgyis japán hanggal fogom játszani majd
-
Erik a preorder.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fanatec bázisok, Hub, Button Module, kormányok eladó
- HP Prodesk i3 120GB SSD 500GB HDD tökéletes
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest