- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Urak észrevette valaki azt, hogy a képernyőfeloldás sokkal gyorsabb és pontosabb lett? Az utóbbi időben az ujjlenyomat erős tapogatásra volt hajlandó működni az arc felismerés meg olyan volt mint a mesében hol volt, hol nem. Ez most a félhomályos szobában is szinte azonnal megy. Az ujjlenyomat olvasó is képes érintésre is működni szinte azonnal. Ez nekem pozitív tapasztalat eddig. Az aksi merülése nem tudom milyen mert ugye ilyenkor én azért lényegesen többet b@szogatom mint egyébként. Valami 5,13 óra kijelzőidőt jósolt az elején a telepedés után. Majd pár nap és kiderül. Amit megfigyeltem a beállításoknál szinte minden alkalmazást berakott az azonnali indítások közé. Nekem erre nincs szükségem én ki tudom várni azt a ~1,5mp-es alkalmazás betöltést. Tudom, hogy a memória azért van hogy használjuk de a működése során felhasznált energia is terheltség függő. Majd lassan ez is kialakul mint a púpos gyerek a prés alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest