- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Azazel71 #9359 üzenetére
Na igen, ennyire nem zavar
(#9358) csalahmarton: gabenn4241 már válaszolt helyettem.
(#9360) odipapa: orosz a fickó, aki készítette, és megmaradt ennél a "hackelésre emlékeztető" sötét dizájnnál... elsőnek lenni amúgy sem jó dolog új romnál, mert akkor te leszel a teszt-alany
-
Schaf
tag
válasz
Azazel71 #8940 üzenetére
"....eközben minden más telefon a családban gond nélkül csatlakozik ugyanerre a PC-re...."
A telefon hardreseten, chace törlésen és egyén finomságokon már átesett.
De ha jól értem hasonló gondja nem volt senkinek, ergo még akár a telefon hibája is lehet... A gyanús az az, hogy a szervizmenüben átállított USB port is "visszaáll" MPT-ről PTP-re azonnal a kilépés után...
Sajna a Huawei telókkal nincs tapasztalatom, egyéb esetben a 6.0 android bugjára is gyanakodnék....
-
phoenix64
őstag
válasz
Azazel71 #8946 üzenetére
Támogatottságon belul arra celoztam, hogy az osszes nevesebb gyarto tavalyi flagship teloja, de nemelyiknel a gyengebbek is megkapja a 7.0-t hivatalosan. Most az lehet h frissitgetik meg erre is az emuit meg 1 evig, de azzal ugyse leszunk elorebb. Jo telo nem azt mondom h nem, siman elhasznalgatom meg vagy 2 evig,de a huawei gondolkodhatott volna mielott belerak egy rancfelvarrott 2012 es GPU-t.
-
espi38
őstag
-
-
LSiki
tag
válasz
Azazel71 #8774 üzenetére
Azzal éppen csak az a baj hogy nem elrejteni, hanem minden fiókból törölni akarja őket. Annak viszont nem biztos hogy örülni fogok ha a levelezési listán szereplő neveket kitörli a gmail-ből. Így nem is kockáztatom meg. Ha csak a telefonkönyvből akkor semmi gond, de nem ezt írja. Na a 190-es build ebből jobb volt kapásból. Ott simán el tudtam rejteni a telefonszámmal nem rendelkezőket törlés nélkül.
-
phoenix64
őstag
válasz
Azazel71 #8778 üzenetére
De akkor sem ertem h mas keszulekeken ugyanaz a verzioju messenger miert csak 4-5% ot zabal, illetve a face is max 6ot. Nalam meg messenger 20, face meg tenyleg szepen felkuszott 13% ra.. Hogy tudom kikapcsolni h megakadajozzak a telefon alvo allapotat? Elegge zavar ez a gyors merules.
-
Bazsee71
őstag
válasz
Azazel71 #8765 üzenetére
Én is paranoiás vagyok, de a 900 névjegytől meg elmebajos.
És ha megszakadok sem értem. Google Címtárban csináltam új csoportot, oda összerendeztem a telefonszámosokat. Huawei Névjegyzékben a Megjelenítési beállításoknál kiválasztom az egyénit, ott az adott fiókot, de ott nem látszik amit a Címtárban létrehoztam. A Címtár Körök alcsoportjához hasonló (még véletlenül sem ugyanaz) lehetőségek vannak, de angolul, és ha kiválasztom a Friends nevűt, akkor nem jelení meg egyet sem, miközben a Baráto körnél a webes felület szerint van 2 név. Most akkor mi alapján látok csoportokat a telefonon?
Semmi más gondom a rendszerrel, de ez számomra értelmezhetetlen. Megköszönném, ha valaki ezt tisztázni tudná, nem akarom megbánni, hogy nem egy iPhone lett a befutó.
-
LSiki
tag
válasz
Azazel71 #8768 üzenetére
Ok, ez tényszerű. Egyszóval javasolt a 6-os.
Amúgy 4000 és pár száz környékén hagytam abba a kommentek olvasását emlékeim szerint, ott még elég sokan visszatértek 5-re (ha jól emlékszem te is, de ez nem 100%).
Szó ami szó, egy összefoglaló erősen hiányzik a topikból mert sokszor ugyanaz a kérdés vetődött fel minden oldalon vagy akár 5 hozzá szólással lejjebb. Ez már titeket segítőkész fórumtársakat is idegesített sokszor ahogy észrevettem.Új autoloader feltétele előtt BB10-en is erősen javasolt volt az "FR", amit én is mindig megcsináltam Z10-es tulajként. Ezen nem múlik a frissítés sikere.
Köszi a választ.
-
válasz
Azazel71 #8754 üzenetére
"előszeretettel gyomlál ki népszerű fícsöröket a frissítésekkel"
mint a touchplus és a net sebességmérő, utóbbi mondjuk előhozható root nélkül is.
Szívfájdalmam az ujjlenyomat olvasó "vissza" funkciójaappal viszont lehet helyettesíteni, valamiért eddig nem is gondoltam rá...
úgyhogy még tesztelem megfelelően működik-e.
-
vazzz
őstag
válasz
Azazel71 #8746 üzenetére
Ezt nem csak a Huawei nem tudta megoldani, hanem egyik gyártó sem. Ez mindig így volt minden androidos telefonnál, hogy frissítés után ajánlott a wipe data/cache (dalvik cache). Sajnos hiába mondjuk el ezt, mindenki oda van tőle, hogy újra be kell állítgatni mindent, az mennyi idő... az, hogy frissítés után hetekig csak az ő problémájával foglalkozzon mindenki, miközben 1-2 óra alatt meg lehetne oldani a fr-t belakással együtt, az nem sok...
-
-
choco01
addikt
válasz
Azazel71 #8255 üzenetére
1,5 hónaőja vettem, 1 hétig ujdonság volt akkor töltöttem le dolgokat, azóta nem..frissítés meg max messenge, face, youtube ilyenek..
Samsung EVO+ van benne, szóval azzal biztos nincs baj 80/20mb, Class10 UHS-I
Most kivettem őket, megtöröltem, a SIM kártya is 1,5 hónapos a telefonnal együtt akkor vettem a Telekomnál a kártyát.
Fura hogy így egyszerre jönnek a dolgok, ha kijön valamelyik új frissítés OTA-n az első 6.0 utániak közül akkor azt lehet leszedem, hát ha javít..
-
Gabesz87
veterán
válasz
Azazel71 #8202 üzenetére
Most komolyan? Ennyi "kompromisszum" egy napos üzemidőért? Nekem fent van a Facebook, Messenger, Viber, GPS és BT állandóan be van kapcsolva, folyamatosa a szinkronizálás, és így elmegy simán 1,5 napot. És még akkor is 15-20%-nál teszem töltőre. Igaz, nem játszom, nem hallgatok rajta zenét, és nem telefonálok órákat.
-
Buccer
tag
válasz
Azazel71 #8205 üzenetére
Az egyértelmű, hogy nincs ingyen ebéd. De az előző G700-amban kisebb akkuval, ugyan ilyen használat mellett (igaz az nem dual aktív volt), 1,5 napot simán elment, 4 óra feletti képernyőidővel.
A FB-on a rendszerébresztés és a futtatás képernyő kikapcsolás után nem is aktív, a google követés is ki van kapcsolva. Mindegy, akkor töltöm többet. Legalább az gyorsan megy. -
syl5
őstag
válasz
Azazel71 #7999 üzenetére
Volt, persze.
Először nem volt, de utána itteni tanácsokra nyomtam rá visszaállítást, és elég sok bug van így is.
Az üzemidővel sem vagyok megelégedve, 18 %-on áll most 3 óra 10 perc kijelző idővel, és gyakorlatilag üres a telefon, és minden kényelmi funkció kikapcsolva, akksi mód intelligensen.
Sztem ez nagyon kevés egy 3100 mAh-s akksitól.
Ez így egy nap, ennyit a Nexus 5-öm is kibírt, sőt azzal 4 órás kijelző idő megvolt, úgy hogy minden kényelmi funkció, gugli szink be volt kapcsolva. -
-
markymango
tag
válasz
Azazel71 #7855 üzenetére
Ebben csak az az érdekes, hogy a B370-en nem csinálta, a 371-en meg igen. Az eredeti töltőjével. Szóval a szerviz vajon mit kezdene vele? Ez szerintem inkább szoftveres gond.
Pár hete wireless töltőt használok, ott akkor indul újra, ha elérte a 100%-ot. Lehet, hogy valami energiagazdálkodási bug, pl. ha eléri a 100%-ot, akkor visszavált "csepptöltésre", de ezzel együtt meg is döglik. Vagy ilyesmi.. -
x.pet
tag
válasz
Azazel71 #7670 üzenetére
Play-en egedélyezve van a frissítés (Wi-Fi-n keresztül)
Két google fiókom van (az egyik Google for Apps), nincs minden szinkron engedélyezve, az egyik account-on csak a GMail nincs engedélyezve (AquaMail-t használok), a másik fiókon 9-ből 4 van engedélyezve.
Az automatikus mentés be volt kapcsolva, tegnap este kikapcsoltam, de most éjszaka ugyanúgy 10%-ot merült.
Reggel csináltam egy újabb cache törlést Recovery-ből, de ezt már korábban is megtettem, nem hiszem, hogy segít.
5-ös Androiddal nem is igen használtam a telefont, mert a használat elején volt egy hibám (mint később kiderült egy alkalmazás okozta), ezért hamar frissítettem 6-ra (hátha az megoldja), a frissítés után közvetlenül volt FR és utána is még 1-2 alkalommal. -
benudori
csendes tag
válasz
Azazel71 #7652 üzenetére
Igen, ott azt írja folyamatosan, az adatokat nem sikerült lekérni
És most jön az, amiből kiderül, hogy EMUI-ban nem vagyok toppon:
Tehát van egy szürke Hicare ikon, ott folyamatosan nem enged belépni, mert"A kapcsolódássorán időtúllépés történt", és kiléptet- A frissítések keresésére azt írja: "Az aktuális verzió a legfrisebb"A Play áruházból letöltöttem a kék ikonú HiCare-t, ahol a rendszerfrissítés korai probára kattintve azt írja: "Az adatokat nem sikerült lekérni"
Viszont itt simán be tudok lépni.Tisztában vagyok vele, hogy a fő gond a "felhasználó - hiba", ezért is kérek segítséget
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest