- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Szerintem engedd el!
Ha valaki OLED és plazma tévé tulajdonos, eleve rossz véleménnyel van az LCD készülékekről, és/vagy a Samsung vállalatról, azt úgysem fogod tudni meggyőzni még a tényekkel sem.
Pazar kontraszt, brilliáns fényerő, homogén panel, kalibrálva remek színpontosság. Oké, a grádiensben elmarad a klasszis szinttől, de minden más tulajdonsága kivételes.
Ráadásul Samsung tévének ennyire jó mozgásmegjelenítése nem mostanában volt. És ilyen fényerő mellett aztán van értelme a BFI-t aktiválni.
Ha nem kerülne egy korrekt, alig használt autó árába, simán megvenném a szobámba a 75 colos változatát, házimozi tévének.
"Aquila non captat muscas."
-
mad823
őstag
Mégegyszer nekifutok, hátha: kalibrálva tud 2000 nitet bármilyen kitöltéssel, kicsit lazább színhűséggel (amit nem feltétlenül fogsz érzékelni outdoor körülmények között) pedig 6000-es csúcsfényeket is. Nem tudom mi lenne az átverés, kinti körülmények között ennél használhatóbb tévét nem találsz. De még hasonlót sem.
-
arty
veterán
a dynamic mód azért nem a perfektre kalibrált képre lő.... annak az éppcsak nézhető kategoriát kéne megütni, ami szerintem egy tévén se sikerült még soha
szal akkor egy jónagy átverés a prospektus adat..... samsung... mit is vártam
ez így az "árnyékban teljesen jó" kategória"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Joshi
titán
SDR
"If you don't mind losing image accuracy, you can achieve a higher peak brightness using the 'Dynamic' Picture Mode, with Local Dimming and Contrast Enhancer both set to 'High'. With these settings, we achieved a peak of 2,034 cd/m²."HDR
"If you want an even brighter image, set the Picture Mode to 'Dynamic', with Local Dimming and Contrast Enhancer set to 'High'. We achieved a peak of 5859 cd/m² in the 10% window with these settings."Na jó, de érted. Ha a képet maszatolni akarjuk, akkor bármilyen készülékből ki lehet hozni szélsőséges értékeket. Most komoly hogy ez az ára a magas fényerőnek?
Szerintem ennek a panelnek nagyjából ez a reális mért és még elfogadható képminősége az adott értékeken.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz Juhaszatti #15 üzenetére
És akkor hol van annak a modellnek a valós adatlapja amiről beszélünk?
-
Joshi
titán
Azért itt sokkal szerényebbek a paraméterei ennek a tévének. Én nem látók valós 3000-4000nit-et sehol.
-
Piftuka
veterán
válasz Acélfarkas #10 üzenetére
Valószínűleg jobban, mint az átlagos, amerikai "papírházak".
Egyébként viccen kívül... elképesztő készülék! Sokan "fújnak" a Samsung-ra, de el kell ismerni, hogy ilyenekben zsenik.
Senki nem volt képes eddig ilyen kaliberű kültéri tévét készíteni. Azért gondoljatok bele, hogy nem számít ennek a tévének a por, és valószínűleg a teraszok, "pool side"-ok, stb. zöménél jellemző viszonyok mellett a szakadó esőben is probléma nélkül használható.
Ez mindenképpen megsüvegelendő.
"Aquila non captat muscas."
-
Acélfarkas
senior tag
Hurrikánt hogy bírja? Amcsiknál elég gyakori.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
arty
veterán
ez TÉNYLEG tud 3000+ nitet?!
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Reinhardt
őstag
55" £3999
65" £4999
75" £6499Es kulon van hozza £999 Samsung Terrace 3.0ch Indoor & Outdoor all-in-one Soundbar.
Ha nem tudom... -
Balázs Z.
tag
A hangya, pók, poloska stb. ellen hogy védik vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Opel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...