Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixa
aktív tag
Anno az 3.0 után megtanulta a nép használni az XP-t, Milleniumot, Vistat, 7-et, meg amit akart. Aki egy kicsit akar update lenni annak áldozatot kell vállalni. Nyilvánvaló, hogy nem könnyű megemészteni a váltásokat, változásokat. De fel lehet zárkózni! Ez nem lóverseny!
Egyik barátom vett egy laptopot. Természetesen már Windows 8-al volt megáldva. Feltettem neki rá vissza a Win 7-et. Igaz driverezni kellett - nem úgy, mint a 8-ast -, s azóta nyugodtabban használja.
Mint írtam, előbb utóbb bekövetkezett volna a váltás. Jobb volt ez így egy huszárvágással bevezetni és majd utána korrigálni.
Egyébként nem igazán tudok olyan hatalmas hardwareváltást a jelenlegi helyzetben ahol olyan borzalmasan megvoltak erőltetve azon userek akik nyavalyognak a Start menü miatt! Akit ez annyira zavart, az nem kutya módjára ugatott, hanem talált rá alternatívát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cyberpunk 2077
- Bittorrent topik
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest