Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
Hmm, a facebookon megjelent az USA-ban két-három hete egy app, amit a T-mobile írt, és telefonálhatnak vele USA beli telefonra a facebook userek vmi dollárért.
A google gőzerővel fejleszti a gTalk, meg kétévente bebukó googleFon (vagymi a neve) rendszert.
A microfos pedig lép. nem fejleszt, nem verbuvál meg csábít. Megveszi a fogyasztókat kilóra.
14 dollár regisztráltanként vagy 50 aktív tagonként, ha úgy nézzük. Megtehetik. Megvettek engem is 50 dollárért. Ha holnapra a skype villog, hogy frissítsem és hopp vmi W Live-ba integrálja magát, összefésüli az msn contactjaim és a skyposokat valamint spórolok üresjáratban 64 mega(!) memóriát már megérte. Pláne, ha így tudom használni pidginnel is vagy trilliannal.Az átlagfelhasználó, tehát én, ezt látja kb. Plussz remélem, hogy az így kialakuló igazi verseny a netről hálózatba, hálózatról netre telefonálás terén hoz valamilyen ár-lejtő félét.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A redmondi cég a története során soha nem fizetett még ennyit egy akvizícióért. A 8,5 milliárd egyébként az IT-szektorban is kimagaslóan nagy összeg.
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest