- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
Colin Mcree Rallie3-at még mindig várom, pedig bejelentették az októbert. Jó kivártam. Azt monták utána, hogy január,és csak playstation2-n jelent meg. Most elmúlt január és juniusban jön. Az óriások így el tudják venni az ember kedvét....
-
rog
addikt
igen. ezt tudom.
de nezd meg a speckoit poligon/sec. textura memoria merete. ram savszelesseg.
ezek kevesek egy ilyen osszetettsegu 3d-s megjeleniteshez.
viszont ha megodjak a sracok, akkor a pc-s verzio is hihetetlen lesz. mivel a ketto kodja alig ter el. a hasonlo hardver es szoftver kornyezet miatt. -
HiperG
addikt
Én részemről baromságnak tartom az összes játékkonzolt (xbox, ps stb.).
Minek? Ha valaki jáccani akar vegyen pc-t :t -
klumbik
tag
persze Carmack átírja az ogl-es engine-t dx-hez... ezt nehezen hiszem el, ennyi év opengl tapasztalat után, ami mogotte van...
vagy csinálnak egy saját ogl icd-t, vagy ahhoz nagyon hasonló orrvérzésig optimalizált valamit, csak doom3-hoz? nem hinném -
Fr4G
aktív tag
ha carmack nem adja el magát (a játékot) az msoftnak, veszek neki egy tűzpiros ferrarit :DD
-
up
senior tag
OFF
Leírná valaki, hogy milyen vas van az xbox-ban? Nem lesz egy kicsit szerény a doom3-hoz? (igaz, legalább célhardver, meg nem is kell túl nagy felbontásban mennie, de azért...) -
Louie
tag
Akkor most ''megnyugtassalak'' benneteket? :DD
Mindenki elfelejtette mit tett az EA? Ugye múlt évben kigyütt a Két Torony konzolokra, de PC-re? Ígérték, hogy így, meg úgy, aztán kijött a mai napig? He?
Pedig az EA szépen gyárt PC-s játékokat. Ez kimaradt volna?
Gondolkozzatok el ezen! -
marcee
addikt
válasz
Pendragon #33 üzenetére
Én sem akarom eröltetni, már megnyugodtam, ill. sikerült meggyőzni magam, hogy nem tudná a pc verziót még az ms sem kihúzni.
Emiatt megértem, hogy ha ''túl nagy ügyeztek''.
DE, veled még nem fordult elő hogy valamit vártál marhára és már előre szeretted. Én speciel már számolom a napokat a GTA3-Vice City megjelenéséig és igen kellemetlenül érintene, ha nem játszhatnék vele. Vagy például a Mátrix második részét is premieren kivánom megtekinteni.
Miért nem lehet ezt megérteni? -
MLaca
őstag
Szerintem is túllihegjük, de ebben nekem is volt részem az idétlen kötözködésemmel. Felejtsük el, úgyis kijön amikor kijön, miután elkészült, amikor elkészül :)
-
Den
veterán
mellesleg ha a pc-s gémerek nagyobb része meg is venné a játékokat amivel játszik, nem kéne azon parázni hogy egy játék csak konzolra jelenik meg.
-
marcee
addikt
válasz
Pendragon #26 üzenetére
Olvastam, csakhogy a Halo-val is így kezdődött, először legyen box-ra és majd 6 hónap múlva jön pc-re is, de hát nem jött és nem azért mert megbukott, éppen ellenkezőleg.
Szerintem minden követ megmozgatnak, hogy ezt mégegyszer megjátszhassák.
A boxot meg nem fogom megszeretni, ki van csukva, örülök ha 2-3 évente fel tudom újítani kicsit a gépem. -
MLaca
őstag
De sokkal vadabb híreket is lehet erről a témáról olvasni. Pl. a német www.planetquake.de oldalon is voltak ebből félreértések. Egyrészt mert az olvasók sajátosan értelmezték a hírt, másrészt mert a hír írója kissé félreértelmezetten fordított az angol eredetiből (http://www.homelanfed.com/index.php?id=13306 - itt meg kell jegyeznem, hogy az angol szöveg sem teljesen egyértelmű...). Majd meglátjuk; AZ lesz egyértelmű igazán :DDD
-
MLaca
őstag
''A Microsoft mindent megtesz, hogy a PC-s verziót visszatartsa az Xbox port elkészültéig, hogy közösen debütáljon a két verzió.'' - ez az a rész, ami azt jelenti, hogy a PC-ssel EGYÜTT EGY IDŐBEN jelenjen meg, ne később, de ne is előbb :) Na EZ a valószínütlen része a hírnek.
-
rog
addikt
ha a hir igaz, es megcsinaljak, akkor az id-nel csak zsenik dolgoznak.
hiszen mind lattuk mar a doom3-at (alpha-demo, mpeg,avi). na ha ezt megcsinaljak az xbox-ra. akkor le a kalappal. -
MLaca
őstag
Ez egy hatalmas félreértés! Nem arról van szó, hogy a M$ az xboxon szeretné a PC előtt megjelentetni a Doom III -mat, hanem arról, hogy a KONZOLOK piacán az xboxra portolt verzió jelenjen meg elsőként (a KONZOLOK között). Nagyon sok helyen található ez a hír ROSSZUL fordítva, illetve ROSSZUL értelmezve. Szó volt arról is, hogy ESETLEG az xboxos verzió a PC-ssel egyidőben jelenjen meg, de ez nem valószínű. Érdemes egy idegen anyagot többször átolvasni, értelmezni és UTÁNA nyilatkozni (u.i. nem vagyok M$ szimpatizáns, de a valótlan dolgokat nem csípem).
-
Superman
nagyúr
Valaki azt írta, hogy ''Microlófasz'', hát ez óriási hahahahaaaaaaaaaaahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
A fenébe beakadt a billentyűzet!
Mind1. A helyzet az, hogy én sem vagyok túlságosan meglepődve. Gondoljatok arra, hogy anno 100 éve a Bungie cég elkezdte fejleszteni a Halo nevű játékot. Aztán a Microlófasz (hehehe...) közvetlenül mielőtt kész lett volna felvásárolta a Bungiet szőröstül - bőröstül és a Halo csak XBoxra jelent meg.
A PC -s gamerek meg akkorát koppantak mint Rottenbiller. Most megjelenik már PC -re is, de mit ér ez, amikor XBoxra már a Halo2 is kijön... -
marcee
addikt
válasz
Pendragon #18 üzenetére
''Masodszor meg egy kicsit rohelyes szerintem hogy pont azok anyaznak akik nap mint nap mikrofos oprendszeren nyomatjak a jatekokat... ''
Nem értem miért ne zavarhatna, hogy az MS a legpupabb játékokat akarja megvenni a X-Box exklúzívnak. Mi köze ennek, ahhoz hogy Windows-t használok, és még szeretem is. -
FaBatka
aktív tag
Az X-boxot meg széthekkelik a linux istenei...
-
marcee
addikt
Mondjuk az is igaz, hogy a Carmack gyerek mindig a technológiai fejlődés mellett teszi le a voksot, ami egy konzolon szerinte nem lehetséges.
Ill. eleve OpenGL párti, sőt a linuxot sem hanyagolják. -
Pendragon
csendes tag
En nem ertem miert vagytok annyira kiakadva.
Eloszor is a cikk nem arrol szolt hogy a M$ azt akarja hogy a dum3 csak xboksz-ra jelenjen meg, hanem annyit akar elerni hogy elobb vagy legalabb egyszerre jelenjen meg a ket platformra a jatek.
Masodszor meg egy kicsit rohelyes szerintem hogy pont azok anyaznak akik nap mint nap mikrofos oprendszeren nyomatjak a jatekokat... -
maniac
senior tag
meg valami: J.c: fel eve ezt mondta: ''xbox-hoz hozza se nyulok''
Mindenki vonja le a kovetkezteteset. -
Update: a hír némi pontosításra szorul. Arról van szó, hogy az M$ mindent megtesz, hogy a PC-s verzió ne debütáljon ELŐBB, mint az XBox-os. Azaz a kettő egyszerre jelenjen meg.
-
maniac
senior tag
Az id software es J.C. EZT NEM CSINALJA MEG!!! EZT NEM CSINALJA MEG!!! ...NEM CSINALJA MEG!!! ...NEM CSINALJA MEG!!! ...NEM CSINALJA MEG!!! ...NEM CSINALJA MEG!!! ...NEM CSINALJA MEG!!! ...NEM CSINALJA MEG!!!
Remeljuk... -
Tgab
csendes tag
A Microlófasz már megint a kedvenc trükkjét alkalmazza: most kapsz egy kalap pénzt, vagy kockáztatsz a PC-s piacon. Ennek már sokan bedőltek. Viszont ha Carmack fejével gondolkodunk, neki nincs oka attól félni, hogy nem veszik meg az emberek a programot. Szerintem még akkor is megvennék ha a legszarabb játék lenne a földön. Erre akar rástartolni Bill bácsi is. Gondolom van egy rakás fanatikus (nem itthon) aki a Doom 3 mellé megvenné a ''dobozt'' is.
Hozzátenném, hogy kevés Quakert láttam billentyűzet és egér nélkül létezni, az meg ugye annak a vacaknak nincs.
DE egy elég nagy összeg még az ID-t is meggyőzheti, mi meg mehetünk a sóhivatalba.... -
Versus
senior tag
Ami a prociknál az Intel v. AMD ,a VGA-knál a Radeon v. Nvidia az a játék piacon az UnrealEngine v. ID Software. Carmack ebbe több ok miatt nem megy bele:
1.Őt a PC-s gamerek tették naggyá anyagilag és erkölcsileg is.
2.Üzletileg hatalmas hiba lenne tőle, az ID hatalmasat bukna az Xboxot meg csak azért sem venné meg a csalódott gamerek tömege akik pláne nagy MS rajongók.
3.A licenszekből is nagy zs. jön ,a játékfejlesztők meg olyan engine-ért fizetnek inkább szakmai és marketing okokból ami egy népszerű játékra épül.
Amúgy el tudom képzelni hogy Bill bácsi bepróbálkozott,sőt az ajánlat összegét is el tudom képzelni de szerintem az ID jóval okosabb és tökösebb ennél.
A Doom3-tól én sem várok túl sokat,de az engine-ből jó dolgokat ki fognak hozni az biztos!Amúgy Sof2 rulez ! :))) -
ödönke
aktív tag
nem hülye azé Karmak se, ha belegondolsz 3-5 millio példányszámmal lehet számolni pc-s eladással, ez azért nagyon sok pénz+még az xbox eladások is, na ha csak only x-box lesz nemhiszem hogy a microfos ki tudná csak így pengetni a nem éppen nyereséges xbox mellett egy ekkora összeget , karmak nem fog bedölni a microsoftnak, azért szerintem ez már preztizskérdés is számára (remélem :))
-
realist
őstag
csak szólok, hogy ma nem április 1. van...:(
-
marcee
addikt
Egyelőre nem nagyon kapog levegőt és mintha infarktusom is lenne. :O
Ha ez a Carmack gyerek ebből akar még egy ferrarit venni, akkor tiltakozás képpen felgyújtok valakit a MS magyarország székháza előtt. -
9CS
senior tag
Hmm... Szerintem se teszi meg Carmack ezt, de mivel az id is pénzből él azért kicsit félő... bár eddig talán a legfüggetlenebb játék író cég volt. Bili jó nagy összeggel készülhetett :DD, hogy egyáltalán hír lett belőle.
-
Clyde22_
tag
Hatalmas presztizsveszteség lenne John Carmack-nak, emléxem amikor bemutatták a GeF3-at nVidiáék, ott mutogatta a Doom3 egyes real-time renderelt jeleneteit.....
Sztem a hír kacsa, tutira lesz Doom3 PC-re!
(bár az is biztos, hogy harmatgyenge lesz....
remélem sokan megveszik majd az Engine-t, és lesz aki normális játékot is ír rá.....) -
robekri
addikt
Microfos és a Bill Géc esete! :(((
Köszönnnyük szépen!
Üdv.:Robe -
fLeSs
nagyúr
ha ez igaz , akkor elmehet a Microfos a...! ha nem akkor is :D
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest