Hirdetés
Aktív témák
-
9CS
senior tag
A Májusi PCWO**D-ben van egy írás róla szal tényleg nem egy villám, de sok-sok mindenre jó. Pl.:DVD-t is lehet nézni vele, de egy Cel 266??? agyonveri, de a 800-as biztos. Nem emlékszem pontosan mivel állt szemben a teszt alatt, de ez a gyengébb VIA apróság. Ár sajna ott sincs.
-
guest
veterán
telenyomni ramm-al, meg egy notebook vinyo, egy saját házat építeni hozzá, és kész az otthoni csoda :)
ja, meg egy adsl, vagy kábelmodem... -
Adi
senior tag
Ha ez elég megbízható, akkor ettől a co-lo szolgáltatók fogják a seggüket a földhöz verni örömükben. :D
-
guest
veterán
http://www.interboard.hu
Parci: Hát, ennek a cégnek a weboldaláról annyit, hogy a professzionalitását, csak az informativitása tudja alulmúlni...
MG. -
guest
veterán
mostanaban akartam a routernek hasznalt gepemet fejleszteni, egy via ra, kb 2 het keresgeles es telefonalgatas utan sem talaltam egy normalis helyet, ahol arultak volna ujfajta c3 ast... beszereztem egy celeron 850 eset, 100*8,5 helyett 93*8,5 ön van hajtva es az alap feszültsegböl visszavettem par tizedet. igy eleg ra egy fop32 es hutobordaja, aktiv hutes nelkul. ugyhogy megoldottuk a via problemat :D
-
bali79
tag
Hi!
Szerintem sokkal több figyelmet érdemelnének az ehhez hasonló dolgok, mert nekem például már régen elegem van a ventillátorok hangjából (4 gép van a koleszszobában és olyanok mint egy-egy traktor)
Szívesen kipróbálnék egy VIA procival és Seagate Baracuda IV- gyel szerelt rendszert is!
VIA procersszorokat egyébként lehet kapni Mo-n? -
neron
csendes tag
Szép...szép... de hol lehet kapni ilzen integrált lapot ill. procit?
Engem is nagyon zavar a gépem zaja.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- PlayStation 5
- Temu
- Óra topik
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 9600X box, közel 3 év garival !!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest