- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- Computex 2024: okosmonitorok az Acer standján
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Én még =re maradok a Csíftek-nél! :))
-
tocsa
senior tag
Sebaj. En nagyon orulok. Itt a trend a lenyeg. Hogy gyarilag van ilyen a piacon. Lesznek majd erosebb modellek is, es lesz majd ez egyszer olcsobb is. Es nagypapa korunkban mar nem egy hajszarito hangossagu gep mellett kell a hintaszekben IRC-znunk, hanem csendeb elszunyokalhatunk.
Acer Predator Helios 500 Ryzen, Samsung 960 Pro NVMe + GeChic 15.6" kulso monitor a mobil irodahoz
-
nemrégen volt itt vagy a hwsw-n egy kommoly tápteszt, ahol azt is mérték, hogy mennyira pontosan adják le a feszültségeket különböző teljesítményeken. meg kéne nézni...
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
hunluigi
senior tag
A 300W most komoly??? Az ok ha a táp jó kinyöszörög 400W-t is de nem túl kalóriadús a cucc.. még így sem :(
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
erdoke
titán
válasz
szasza_xp #19 üzenetére
Ki felejtette ezt el?:F
Egy 360-as Chieftec, 350-es Enermax v. Coolink mind közel leadja a ráírt teljesítményt, ráadásul annak nagy részét a 3 fontos feszültségen. Ezek se hangosak, de 30e Ft körül már szuper tápot kapsz, ami nem is hangos. Az pedig mégiscsak 100 €. Legyen 150, és vehetsz vmi igazán jót és halkat.A legjobb aláírás a héten
-
szasza_xp
senior tag
Hát csak azt felejtitek el, hogy ezek a tápok minőségiek, és tényleg tudnak 300W-ot, a piacon kapható tápok töbsége viszont jó ha 200-250 W-ot lead. Ja és a Dell gépekben 200 W körüli tápok vannak , amik még mellesleg kurva halkak.
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
700-1000€, és ebben benne van a proci, a vga a csipszet és a vinyóhűtő is[L]http://www.nordichardware.com/reviews/cooling/2003/ZalmanTNN500A/index.php[/L] a 2001es dátum ne tévesszen meg, szimpla elírás. az összes általam bégignézett fórumban '03.11.20.-án úgy hívatkoznak a cikkre, mint világpremierre.
az ára még elvileg nem publikus (sehol nem találtam egzakt információkat róla, mindenki csak saccol, találgat :DDTudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
hm... nekem elsőre 2000 euró rémlik, aztán valahonnan jött az ominózus 400as szám, ami a topic további életében tartotta is magát. de majd utánnanézek a dolognak.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
rii
nagyúr
a gép zaja a film ill. zenénél zavaró .... meg este ...
- hosszabító klav.-hez
- hosszabító máúz-hoz
- hosszabító szkreen-hez
- hosszabító reset báttön-jöz ...
oszt szeva ... gépet meg bevág másik helység ....
.... ajtó rácsap ... hallgat csend ...
cd-t meg nem kell ki-be nyomogatni, mert hádédé-n van mindenem ...piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
LordX
veterán
Ó, minek érzékelő egység? Régebbi tápokon volt egy kimenet a monitornak: Az egy relé által kapcsolt 230V-os kimenet (és nem terhelte a tápot..) Ha erre rádugod a szivattyút, akkor a gépel együtt kapcsol ki/be.
Itt kár, hogy nem rakják már be a tápokba az ilyen kimenetet - sőt, rohadt egyszerűen össze lehetne dobni a gyárilag összeállított vízhűtést.. -
rudi
nagyúr
Megint egy hátezmegminek termék :O
Most akkor valakinek lehet 5,25ös foglalatban egy CPU vízhűtése belső zsebradiátprral + saját vízhűtéses VGAja + vízhűtött tápja veszett összegekért kétséges teljesítménnyel.
Mennyivel kultúrálisabb egy szép Innovatek szobadíszradiátor + pumpa + blokk a CPU-n, NBn, VGAn. Serinten olyan sokkal nem is drágább.Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
-
emlékeztek még a zalman passzív (heatpipe) hűtéses házára? ha az kezd 400 eurón, inkább olyat vennék... és oda még vízhűtés sem kell
-
McJames
senior tag
Nekem jó lesz a kicsit hangosabb Eden és társai is - ha dolgozni kell... :)
Aki a villamos alatt fekszik, annak nem természetes a mosolya.
-
erdoke
titán
Innovának is van 230 V-os pumpája, amihez kell egy érzékelő egység, és akkor az is indul a géppel. A cég mégis a 12 V-os pumpát ajánlja a komolyabb szettekhez is, pedig én is érdeklődtem már pont ilyen csere-bere miatt.
Mind1, egyelőre elhalasztottam a vízhűtést.:)A legjobb aláírás a héten
-
zsoltee10
addikt
szerintem is kevés 300w. Ilyen tápot meg egyébként is csak olyanfog venni, akinek eleve 150e Ft-os vízhűtés van a házában. Egy Aopen vagy Coolink 12 cm ventivel szerelt megoldás, még mindig jobb alternatíva. Persze akinek pénze van... Vagy egy igazi passzív hűtésű táp. még az is olcsóbb.
-
T-800
tag
Ahogy cikkben is írva vagyon, létezik passzív táp, ami ráadásul olcsóbb is. (persze még mindig irreálisan drága) Nem igazán értem mivel akarják motiválni a vásárlókat a vételre.
-
M@trixfan
addikt
Pont erre gondoltam! Egyébként nekem egyáltalán nem tetszik, hogy a tápot terheli a pumpa. Főleg úgy, hogy a 12V-ot alakítja vissza 220V-ra. Egyedül az jó, hogy beindul a géppel együtt a keringés. Viszont azt is simán meg lehet oldani máshogy.
Ez a táp jó ötlet, de az ár tényleg irreális. Nincs benne semmilyen forradalmi újítás. Szvsz még egyszerűbb is megtervezni, mert nem kell a tápon belül elrendezni a hűtőbordákat nagy felülettel. Elég csak a hátlapra pozícionálni a hűtendő részeket, a blokk lehűti.twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
iguana
őstag
nem viccelnek a fiúk :) csak azt nem értem, miért nem egy izmosabb táppal kezdenek. imho a 300 W már elég vérszegénynek tűnhet...de azért teccik.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
erdoke
titán
Az kb. 70e Ft lesz. Ha azt vesszük, hogy van egy Innovatek vízhűtésünk, aminek a pumpája a tápunkra van kötve, és erősen tuningolunk, akkor a 300W édeskevés. A 400 W-os pedig lesz mondjuk 90e. Szerintem annyit nem ér meg egy halk táphoz képest.
A legjobb aláírás a héten
-
[lAyCsI]
addikt
Azonnal rendelek magamnak 1 raklapnyit...
-= No way back from Here =-
Aktív témák
ph Az Innovatek bemutatta halk, vízhűtéses tápegységét.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Hogwarts Legacy teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok