- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Troll
tag
Gyorsan csináltam én is dizájntuningot.
MagLite tribute to Blinkenlights:
[L]http://szentkiralyi_szabo_geza.freeblog.hu/Files/maglitetunung.jpg[/L] -
Panther
HÁZIGAZDA
Úgy kéne hogy annyi led ahány memóriacella, és ha olvas akkor zölden, ha ír akkor pirosan világít :)
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
-=Ghost=-
őstag
#50hez:
mi ebben a ''házilag''???:F nem értem... nagyon nem értem... babatestápló a fürővízben? :DDD -
engusz
veterán
A hír címének olvasása után rögtön arra gondoltam, hogy otthon lehet barkácsolni LED-eket a memóriára. Az lett volna durva! :)
Mondjuk, ha kicsit normálisabban villognának, vagy zenére, akkor sokkal jobban tetszene. Így csak egy lehetséges gyári mod, amit nem biztos, hogy alkalmazok majd.Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
-boyscout-
tag
most már kezdem érteni a sci-fi filmekben mi az a sok villogó bizbasz. :D
-
fanatic
aktív tag
Eddig szűrke volt az életem, na de most...! ;]
Mi az? -Kicsi,zöld és háromszög alakú??? -Kicsi zöld háromszög :D
-
atus
senior tag
A vanília ugyanúgy nem szín, mint a padlizsán, meg a barack. Ezek ételek.
:t Íme a bizonyíték:
''MINDEN férfi csak 16 színben lát, mint a Windows alapbeállításnál. Például a barack az egy gyümölcs, nem szín. A padlizsán az zöldség. Fogalmunk sincs, mi az a mályva''
[L]http://www.zotyo.hu/humor/ffiszab.htm[/L] :DDDEz bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto
-
xuldar
addikt
Istenem... :O:(:O
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
eziskamu
addikt
Én már tudom mi lessz a jövő legjobb és legolcsóbb világításssal kapcsolatos ház modja, igaz csak egyszer hasznlatos lesz, de akkor nagyon: Tesco gazdaságos AtomVillanás Atx házhoz :)
-
csudri
őstag
Böeeee! Ez borzalmas! Meg is hülyülnék tőle, mert nincs oldala a házamnak. Legszívesebben azt a kis béna kijelzőt is kikötném a lapról, hogy tényleg semmi fény ne legyen, de akkor nem tudnám, hogy éppen miért nem bootol be a Momterror.
-
Pé
senior tag
:O:O:O:O:O:O
-
Obi-1
őstag
Cöcöcö.Unalmasak voltak már a háromszínű tápventik, ötszínű neonok, világító vezetékek, de ez szerintem nagyon aranyos és jópofa. Persze sosem fogok ilyenre pénzt kiadni, de tök állat.
Szóval komolyan, ez egy nagyon helyes kis jószág. Hát még ha szirénázna is (volt szirénázós, villógós matchbox autóm, azt is imádtam).Only a Sith deals in absolutes.
-
.rewerse.
tag
szerintem is simán rondák a világíto csicsa gépek.. de az ő dolguk!
may da Force be with ya!
-
Sanya
nagyúr
Igazad van. Én használom a gépemet, és hogy te(és a modderek) barkácsolgatják a szívük csücskét(amellett, hogy használják), az a ti dolgotok(mellesleg biztos jó érzés). Hogy ez nem tetszik, ez az én bajom; csak számomra ez felesleges.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Polesz
addikt
Azt is ki lehetett volna írni, hogy egyesek beszarnak majd a gyönyörtől :) Most mehetek pelust cserélni ;] Amúgy meg KIT keres :)
Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
-
Ploszi
senior tag
nekem inkább a corsair XMS kéne, az jobban tetszik :DDD
ha hirtelen egy sötét alagútban találod magad, ne menj a fény felé!!!
-
marcee
addikt
-
nagyúr
re #13
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
L3zl13
nagyúr
Át kéne már lépni a következő szintre.
Nem telepakolgatni a gépet rengetek kis lámpácskával, hanem az egész gépet kéne egy nagy lámpába beépíteni. :))Aki hülye, haljon meg!
-
veterán
Volt valaha egy közkedvet ''Hasznos Tudnivalók Nők Számára'' típusú lista aminek egyik pontja volt, hogy vannak színek és vannak gyümölcsök - és ''az a barack pulóver'' nem értelmezhető. Vagy valami ilyesmi.
[Szerkesztve]And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Sanya
nagyúr
Szerintem ennek semmi de semmi értelme nincs
már anniyra csicsásak egyes házak, hogy csak na. a gépeket használni kell.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
nagyúr
Hol lehet ilyet kapni?
DDR RAM-ra is jó????~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
nap
addikt
''A LED-, hidegkatódcső- és úgy általánosságban világításellenes olvasóink csak saját felelősségükre tekintsék meg a képeket.''
Jajj a szemem! Megvakultam! :D
Gyors leltar utan ugy tunik, mar csak a hutobordak es a szpikerek maradtak ki a a atlatszosagi es vilagitasi versenybol. Egy tap meg inkabb ne vilagitson... :Dbrowser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
zsiga667
addikt
Kíváncsi vagyok mikor hozza ki az intel meg az AMD az első villogó procit...
-
marcee
addikt
(ide a rozsdás bökőt, hogy ez a nap témája lesz! :) )
\m/
-
tray
aktív tag
Floppy meghajtóra nincsen?
Nem tudom miért van az, hogy ha hozzászólok egy fórumban, onnan kezdve az a fórum halott.
-
veterán
Blinkenlights-mod.
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
detri
aktív tag
Jajj... minek? :F Ez gusztustalan.
(tudom, építő hozzászólás volt, de nem tudtam megállni)
Aktív témák
Hirdetés
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- MSI MAG A750GL 750W Gold Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- BESZÁMÍTÁS! 1000W EVGA SuperNOVA GQ Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest