Új hozzászólás Aktív témák
-
gortys
csendes tag
Úgy látom, kicsit kihalt ez a környék, de azért megpróbálom...
Vettem egy MSI StarReader SMART USB-s olvasót (74 in 1), amiről azt írták, hogy olvassa a SIM kártyát. Adtak is hozzá drivert meg egy igen puritán SIM-editort, de nekem ez nem látja a SIM-et, akármit csinálok vele. (XP + Domino kártya)
Valakinek van erről (vagy hasonlóról) tapasztalata? -
shev7
veterán
-
harom.14
tag
Csodálkoztam ezen a híren. Emlékeim szerint én már pár éve is láttam ilyen eszközöket. Smartcard olvasók meg mégrégebbóta vannak, abba pedig be lehet tenni a SIM-et is, csak kell hozzá egy olyan kártya, amiben kaptad a SIM-et (bankkártya méretű, középen lyuk, ahonnan ki lett törve a SIM) meg egy kis cellux.
-
ByB
addikt
Budapesten hol lehet ilyen kis ketyeréhez hozzájutni?
-
sbazsi
veterán
meg esetleg írhattak volna a szoftverről is...
bár ettől függetlenül valóban elkéstek. -
Pompi
nagyúr
Azt nem értem, hogy ez mitől hír? Régóta a piacon vannak már ilyen SIM kártyaolvasók. Több helyen láttam már többfélét.
Csak, hogy egyet említsek: [link] -
fifi_addict
tag
az én telefonomhoz még pont klappolna... nekem nincs benne extar memória, merthogy Siemens C55
veszek is egyet, ha találok valahol, eccerűbb lesz kimenteni a telefonkönyvet... sms-t nem irok, ne is válaszolj.... -
Apicius
tag
Mi ez a negatív kisugárzás? Nem érted? Fogod a telefont, kikapcsolod, kiszeded a SIM kártyát, berakod ebbe az olvasóba, az olvasót bedugod a PC USB portjába, megszerkeszted az adatokat és SMS-eket, kihúzod a USB-ből a kütyüt, kiveszed a SIM kártyát, berakod a telefonodba, bekapcsolod a telefont és már küldheted is az SMS-t.
..és azt, hogy ma már minden telefont összeköthetsz a PC-vel kábellel vagy Bluetooth-szal azt felejtsd el.
Valami GSM szervízt még el tudnék képzelni ahol ilyet használnak, de ott más eszközöket használnak régóta. -
^Bundi^
őstag
nahh..végre vmi normi cucc mobilokhoz
és az ára is korrekt -
erdoke
titán
Ez borzasztó hasznos – lett volna néhány évvel ezelőtt. Ma már ezeket az adatokat a telefon beépített memóriájában tároljuk, ami általában sokkal gyorsabban írható/olvasható mint a SIM kártya, és méretben, szolgáltatásban is jóval többet nyújt.
Szóval kinek kell ez akár fillérekért is?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Telefonkönyvi bejegyzések, SMS-ek szerkesztését támogatja a Conceptronic új eszköze.
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest