- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
Hacked_4094
csendes tag
ja...válasz a #1-30 ra
-
Hacked_4094
csendes tag
Nekem viszont aki UTs vagyok egyet jelent 2 évvel amit az UT rabjaként töltöttem, s hamár itt tartunk, ez mellett a q3 at tartom egy emléknek ami már akkor is az volt számomra amikor kijött, hiszen az UT megelőzte őt hanem is évekkell de 2 hónnappal ...bizonyám-)
Doom3 tól meg nem várok semmit, hiszen könnyű lesz tulszárnyalnia ennek az ut2003 lévén hogy itt is lesz a 2 gamez között sztem simán 1 év is.
Ez kb olyan mint a gffx vs ati9700... Valami csak addig a legjobb amig ki nem jön egy uj.
Megaztán doom3 csak single lesz...bár vannak hiresztelések, hogy lesz benne multi is, de ha azt mégis kihagyják, akkor csak egy mobileforces szintű játék lesz amit felteszel végigviszed...és leszeded. Imho nem fognak tudni akkorát alkotni a ''hudekirályidgamezesarecok'' sem, hogy annak átütő silkere legyen. Grafikával senki ne jöjjön, mert vagy nem lesz hozzá megfelelő gépe, hogy ne kelljen full lebutítani, vagy csak annyi ideig fog tartani az idealizálása, mint az ut2k3 nak. Szép szép... de ugysem lesz elég.
Aktív témák
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest