- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jakobkacsa
senior tag
''A honlapon is pontosan így szerepel: HDD: 60/80/100 GB''
elírás alatt én is ezt értettem (copypaste rulz)
a 3 cellás aksi télleg pici, de konkrét konfigként tuti min. 6 cellás fog kapni (vagy 6+3-ast, ami a kilógós verzió)
hogy mennyi lesz a tömege a 6 cellással... le kell majd méretni valakivel, de kétlem, hogy 30 dekával nőne a tömege, tippre valahol 1,6 kg körül lesz -
jakobkacsa
senior tag
''Miféle gyártótól származnának ezek a 100 GB-os 1,8'' HDD-k?''
Toshibának van 80as 1,8'' HDDje, nem tudom, hogy a specek írója milyen forrásból dolgozott a lehetséges merevlemezekhez, lehet, hogy tud valamit, vagy a 100GB apró elírás is lehet.
''A noti kialakítása nem mindig teszi lehetővé sokkal nagyobb akksik alkalmazását, ilyenkor az már a dokkolóban kap helyet.''
valóban nem mindig. pl. W3 úgy van kialakítva, hogy az pótakku hátrafelé lóg ki, mert az akku ilyen hosszúkás izé, ami a két zsanér közé van berakva. szvsz U5 is ilyen kialakítású, elég jól látszik az asus honlapján a képen, nincs is hátul csatlakozó. vagy nézd meg a baloldali nézetet, ott látszik legjobban, hgoy lóg ki a nagyobb akku).
''És a cellák számának duplázása sem 100 g-ot emelne a noti súlyán. Ezt közelmúltbeli tapasztalatok alapján mondom.''
én meg csak hasraütöttem a +100grammal. nekem nem fájt.
''A slot-in miért lenne jobb a vékony tálcás ODD helyett?''
jobb nem feltétlenül, de szebb/elegánsabb megoldás szvsz, mintha egy ilyen kis 12'' notiból kiugrik egy tálca, amibe berakod a lemezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 16GB / 500GB SSD
- Remek áron Hp Probook 440 G10 /I5-1335U/32 GB RAM/512+256 GB SSD RTX 2050/FHD/IPS
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest