Új hozzászólás Aktív témák
-
Bankár
csendes tag
nem tudom, nem találtam rá infot az ASUS oldalán, de ha lehet, akkor se az igazi.
nekem egy ehhez, vagy inkább az S5A-hoz hasonló noti kéne, 12'' (1024*768, nem wscreen), nagy 2,5 winyó, 512mb ram, pentiumM, szigorúan no ODD, kommunikáció minden lehetséges formája (wifi,bt,infra,usb,firewire,kártyaolvasó,gigabit lan,56k modem), letisztult, designos, strapabíró váz, jófajta akku. és mindez kb 1,3kg-ban.
kár hogy Mo.n kicsi a választék a subnotikból, főleg az odd nélküliekből. (az s5a-t se hozzák be, lehet a cikkben szereplőt se fogják)
érdekes egyébként ez a winyó téma, ASUS oldalán az U5Ahoz 1,8at írnak, de a súlya mellé zárójelben már úgy van oda írva, hogy 2,5hdd-vel és 3cellás akkuval számolták... -
Bankár
csendes tag
kár a belső dvd-íróért, ha nem lenne, ütné az S5A-t.
könyebb is lehetne ezáltal, esetleg egy erősebb akku...
(remélem azért ezt behozzák kishazánkba is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HBO Max
- Trollok komolyan
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Nintendo Switch 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD 16GB space gray asztroszürke Apple magyar 3 év garancia
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Egyedi ékszerdobozka
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest