- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz brainticket #8 üzenetére
H!I
Hatha ugyanazok az adatok akkor hatha a hrp-t ra lehtne venni....:- ))))
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
L3zl13
nagyúr
-
brainticket
aktív tag
tényleg nem éppen újak, szerintem a szín (fekete, bordó) lehet új.
a bejelentéskor voltak ilyen kiállítási fotók, de én mintha csak ezüstöt láttam volna mindenütt. a hétvégén a mediamarkt-ban volt mindhárom szín, a fekete elég király.
csak ne lenne 180 ezer (a 173P)
sulinetben van/lesz a fekete vagy a bordó? -
LordX
veterán
Mi az új ezekben? Már fél éve az asztalomon csücsül egy 173P! Esetleg a dizájndíj az lehet új, de a típus az aligha.
-
erdoke
titán
-
geoff
tag
Olyat nem tud, hogy beallitod windows alatt aztan boot linuxba ? :)
Amugy ha DVI-vel van osszekotve ugysem kell sokmindent allitani. -
polika
senior tag
Igen sajnos linux alatt nem tudod buherálni szóval én nem vennék ilyet az tuti. Olvastam már vmi reviewben hasonlót, és azt irták hogy nem is igazán tervezik a linuxos verzióját ennek a szoftvernek szóval vegye aki csak windows alatt dolgozik. Én mér olcsó OLED-es monitorokat vagy digitális TV-ket szeretnék látni vmit ami letöri ezeknek a g*ci tft gyártóknak az árait
-
_Volkovy_
nagyúr
Azért a kezelőszerveket is meg lehet oldani igényesen..Nem kell feltétlenül lehagyni.
Gondolom a beállítóprogram csak Windows alatt működik.:(( -
GEIL
addikt
Hát na ja.......a színe az elég durva, de a lényeg hogy mit tud !!!:C
bye...------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
twollah
nagyúr
Eleg durva szine van annak a rozsda voros, voros TFT monitornak.
Aktív témák
Hirdetés
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
- Dell S3422DWG Ívelt Ultrawide Gamer Monitor! 34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ - Ultrawide 3440x1440, 144hz Gaming monitor!
- Monitorok Huawei, HP, Samsung
- DELL U2719D Új állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest