Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Arról tud valaki valamit hogy milyen a Philips 32/10/40/12x Combo? Mert ugye a Toshibáról mint már írtam sok jót hallottam... de ez a Philips végülis márkás, gyorsabb és még olcsóbb is. Kérdés tud-e mindent olvasni, gyorsan felismeri-e a DVD-ket és nem utolsó sorban: tud-e ''hibás szektort'' írni?? (Asszem ezt hívják RAW módú írásnak, lényeg hogy arra gondolok hogy másolásvédett CD-t tud-e másolni. Öööö saját eredeti zene és játék CD-imet akarom természetesen backupolni :DDD )
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
Den
veterán
Igazából miért ne lenne jó a combo drive? A dvd és cd meghajtó közti különbség a lézer színe és a lencserendszer. A dvd lejátszó tud cd-t is olvasni, innen már csak egy lépés olyan lézert is belerakni hogy írni is tudjon.
www.simson4t.hu
-
Flashcash
Közösségépítő
Ismerősömnél.......
-
Flashcash
Közösségépítő
Ismerősömnál már több mint 2,5 éve jól működik egy Ricoh 4*4*24+6*DVD Combo.
Pedig ez a meghajtó még 1. generációs technológiával készült.
A srác sokkal több cd-t írt ill. DVD-t nézett vele mint egy átlag user.
Az LG a legújabb 32* Combo meghajtót alapból 2 év garanciával forgalmazza.
Ha nagy lenne a meghibásodási aránya a combo meghajtóiknak nem hiszem hogy rádupláznának a kötelező 1 évre. 2 év pedig egy sz.gépes optikai meghajtónál nagyon nagy idő. -
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na mi van? Ezt a hírt csak én olvastam el vagy mi?! :(
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
Panther
HÁZIGAZDA
Király!
Most melyik ilyen Combo-drive a legjobb? Ára a lehető legalacsonyabb kéne hogy legyen, sebessége nem olyan fontos, viszont gyorsan ismerje fel a CD/DVD-ket, hibátlanul olvassa őket és legyen halk! Asszem le is írtam minden fontosat. És amikor múltkor kérdeztem, a Toshiba előző ilyen drivejáról csak jókat mondtatok... meg kellett volna akkor vennem, de azóta is halasztódik :) Most lesz nemsoká' ;][ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
Aktív témák
Hirdetés
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest