- OLED TV topic
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Milyen notebookot vegyek?
 - SSD kibeszélő
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
 - AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik

Aktív témák
- 

Male
nagyúr
''25ms bőven elég, ez már kb túl van a szem befogadóképességén'' -> hát nem tudom, hogy milyen szemed van, de a 40 fps még nagyon nem folyamatos. Nézz meg egy olyan filmet ami 50 fps-el megy: gyors mozgásnál még az sem folyamatos, hanem szaggatott (főleg ha fáradt vagy, mert akkor jobban zavar).
 - 

Zsiba
senior tag
Én nem színhűségről beszélek... de CAD-re egyébként jók a TFT színhűség szempontjából. Meg beállítás kérdése...
A bajom az ökölmnyi pixelekkel és a köztük lévő távolsággal van! Nagyaon zavaró, ha nem folyamatos képet látok, hanem egy rácsot... Na ebben a CRT még jócskán a TFT-k előtt van. - 

marcee
addikt
A CAD-hez spec nem nagy kell a színhűség szerintem. (2d-s rajzban nyilván, de szerintem még a 3d-s shadelt nézetben sem döntő)
A két monitor használata tapasztalato szerint csak két egyformával előnyös.
(próbáltam egy görbült 17-es flat 17-es kombinációt, ill 17 + 14, hát mindkettő brrrr. ellenben két egyforma flat 17-essel nagyon nagy királyság) - 

Alan
aktív tag
25ms bőven elég, ez már kb túl van a szem befogadóképességén
Hm, ezt (főleg a második felét) azért gondold át még egyszer... Vagy szívesen megmutatom az enyémen, hogy mit jelent 25 ms például fekete alapon lassan görgetett fehér szöveg esetén... Az optimális szerintem 5-6 ms lenne. Majd egyszer :) 
Aktív témák
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
 - Autós topik
 - OLED TV topic
 - PlayStation 5
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Milyen notebookot vegyek?
 - SSD kibeszélő
 - További aktív témák...

- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR !UJ MODELL! AKCIÓ
 - LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
 - ASUS VG248 24 165HZ
 - SAMSUNG (LS55CG97WNUXUF) ODESSEY ARK GAMER 140CM MONITOR ! AKCIÓ!
 - LG 34GP63AP-B 34 ívelt 2K WQHD 160Hz 1ms Gaming Monitor Lenyűgöző játékélmény

- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
 - iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
 - HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
 - Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest