- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Projektor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeratul
addikt
Roby gyerek biztos maga alá rejszolt a gyönyörüségtől.
Csak tundnám mire?
-
B@dsector
aktív tag
Gratulálok az AMD-s fanoknak hogy ide jönnek kontárkodni a topicba, látom nehezükre esik elviselni hogy az Intel megint felül kerekedett rajtuk.
-
nemtommi
senior tag
Gratulálok, az Intelnek!
Végre utolérték az X2 4800-at. Kis tuninggal még meg is előzik a gyári órajeles X2-t.
Van mit ünnepelni -
erdoke
titán
Ott van az X-Bit tesztjében a 950 és a 840 is.
Úgy látom, ti nem ugyanazokat a teszteket olvassátok, amit én.
Szerintem a 950 simán kikap a 4800+-tól, a 955 meg ki fog kapni az FX-60-tól. Ezek lesznek a tavasszal egy árban, úgyhogy az összehasonlítás így állja meg a helyét.
Goodbye X2? LOL
Majd a Conroe-nál nézegessük a teszteket, ott válik minden szempontból reális alternatívává az intel DC. Ha. -
kowk
tag
hat ez eleg kemeny
azert kivancsi lennek, h a 950-es mire kepes, mert az meg talan elerheto arban is lesz. say goodbye X2, welcome back intel -
Sárpac
nagyúr
[link]
Itt is egy teszt! -
^Boss
őstag
na ugy erzem melto befejezese lesz a jo oreg netburst-nek ez a presler mag.. huzas nelkul is a jatekokon kivul mindenhol verte szinte a 4800+ -ot, ami nem kis dolog..
jo volt veled netburst.. bar egyszer fent egy lent volt ra jellemzo (elejen csapnivaloan gyenge volt, aztan az orajelek es a szamozasok emelesekor mar felulkerekedett az Athlon XP-ken a vegere a Northwood mag idejen 2.6 GHz kornyeken, aztan ugye az Athlon64 megint letaszitotta, es most ujra a csucson..) -
B@dsector
aktív tag
955 EE akkor be fog figyelni szerintem, ahogyan elnézem a teszteket.
-
robyeger
addikt
-
Deluxe00
senior tag
Én amúgy végignéztem az xbitlabs-os tesztet, javulás érzékelhető, de azért hanyatt nem vágom magam a látottak miatt.
Ahhoz képest meg főleg nem, hogy mióta van kint az X2!
Mondjuk ez is attól függ kinek milyen százalékarányban oszlik meg a játék és a munka -
westlake
félisten
na varjal.. lehet en vagyok megint megzavarodva..
az a baj, hogy meg mindig nem lehet tudni, hogy melyik proci neve lesz fx60 es melyike fx62.
most ugy latom, hogy az fx62 lesz a dc fx, de az mar csak m2 tokozasban jon csak..
akkor viszont az fx60 egy egymagos darab lesz, ami mondjuk gyarilag 2.8 gigan fog szaladni.
ebben az esetben neked viszont fx62-t kellett volna irnod, nekem meg nem egy hibas kodnevre reagalni valamit, ami nem is ahhoz a szeriahoz tartozik
[Szerkesztve] -
Mikádó
senior tag
Azért ahogy néztem westlake által linkelt tesztet még játékok alatt még mindig az AMD a jobb
És hát ugye jön az AM2.
Kiváncsi leszek azok a procik mit tudnak majd felmutatni -
-
westlake
félisten
es? most jojjek azzal az elcsepelt dumaval, hogy akinek ilyen procira tellik, azt valoszinuleg cseppet sem zavarja a villanyszamla?
szerintem ezzel a fogyasztas dologgal csak azok jonnek, aki masba mar nem tudnak kapaszkodni.. mar bocs
annyira gyerekes dolognak tartom, hogy ilyen lenyegtelen dolgokkal jonnek az emberek..
ez tok olyan, mintha valaki a szidna porsche-t a ferrarival szemben, hogy az o kocsija marpedig gyorsabb, erre a masik meg azzal vagna vissza, hogy ''ja, de a te kocsid meg 5 literrel tobbet eszik szazon'' most oszinten.. mit szamit??
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
nem szeretem amikor leverik az x2-t
[link]
olyan imadnivalo az a ket kis mag
[Szerkesztve] -
CYBERIA
őstag
130 W az sok vagy kevés?
-
Petya25
őstag
Na ez jó hír, tavasszal Preslerre váltok.
Már nem is kell annyira a 8-as sorozat.(csak ha nagyon tuti árban találok)
-
Ősember
őstag
éljenek az uj processzorok! én 5 ghz-röl tudok, hogy annyit is mennek.
vajon mennyi lesz az EE?
-
tgabi333
aktív tag
Arra lennék kiváncsi, hogy a virtualizációs technológiát hogyan lehet majd kihasználni. Egyenlőre nekem ez olyannak tűnik mint a 64bites kiterjesztés.. jó jó.. de még mire? hova? alig támogatja valami
Vajon mennyit fog esni a 65nm-nek köszönhetően az egymagos procik fogyasztása?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Itt a 65 nm-es technológiával készített Pentium Extreme Edition 955.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- Politikai mémek
- Fotók, videók mobillal
- Motoros topic
- Yettel topik
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- Intel Core i9 14900KF processzor eladó instabil állapotban OLVASD EL!!!
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 7 5800X3D AM4 processzor (garanciális: Alza, 2025.11.11-ig)
- Processzor Intel Core Ultra 9
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest