- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeratul
addikt
Roby gyerek biztos maga alá rejszolt a gyönyörüségtől. Csak tundnám mire?
-
B@dsector
aktív tag
Gratulálok az AMD-s fanoknak hogy ide jönnek kontárkodni a topicba, látom nehezükre esik elviselni hogy az Intel megint felül kerekedett rajtuk.
-
nemtommi
senior tag
Gratulálok, az Intelnek!
Végre utolérték az X2 4800-at. Kis tuninggal még meg is előzik a gyári órajeles X2-t.
Van mit ünnepelni -
Mikádó
senior tag
-
erdoke
titán
Ott van az X-Bit tesztjében a 950 és a 840 is.
Úgy látom, ti nem ugyanazokat a teszteket olvassátok, amit én.
Szerintem a 950 simán kikap a 4800+-tól, a 955 meg ki fog kapni az FX-60-tól. Ezek lesznek a tavasszal egy árban, úgyhogy az összehasonlítás így állja meg a helyét.
Goodbye X2? LOL
Majd a Conroe-nál nézegessük a teszteket, ott válik minden szempontból reális alternatívává az intel DC. Ha.A legjobb aláírás a héten
-
Mikádó
senior tag
-
kowk
tag
hat ez eleg kemeny
azert kivancsi lennek, h a 950-es mire kepes, mert az meg talan elerheto arban is lesz. say goodbye X2, welcome back intel -
Sárpac
nagyúr
[link]
Itt is egy teszt!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
^Boss
őstag
na ugy erzem melto befejezese lesz a jo oreg netburst-nek ez a presler mag.. huzas nelkul is a jatekokon kivul mindenhol verte szinte a 4800+ -ot, ami nem kis dolog..
jo volt veled netburst.. bar egyszer fent egy lent volt ra jellemzo (elejen csapnivaloan gyenge volt, aztan az orajelek es a szamozasok emelesekor mar felulkerekedett az Athlon XP-ken a vegere a Northwood mag idejen 2.6 GHz kornyeken, aztan ugye az Athlon64 megint letaszitotta, es most ujra a csucson..) -
B@dsector
aktív tag
955 EE akkor be fog figyelni szerintem, ahogyan elnézem a teszteket.
-
-
robyeger
addikt
Xbitlabs szerint, ez nem az én agyszüleményem:
However, Athlon 64 X2 4800+ cannot be called a fully-fledged rival to Pentium Extreme Edition 955, because in about two weeks from now AMD will launch its new faster dual-core Athlon 64 FX-60 processor.
[link]Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
Deluxe00
senior tag
Én amúgy végignéztem az xbitlabs-os tesztet, javulás érzékelhető, de azért hanyatt nem vágom magam a látottak miatt.
Ahhoz képest meg főleg nem, hogy mióta van kint az X2!
Mondjuk ez is attól függ kinek milyen százalékarányban oszlik meg a játék és a munka -
Mikádó
senior tag
Igen de egy kis növekedeés biztos leszz...... egyenlőre még semmi infót nem találtam az AM2 es procikről Pedig már kiváncsian várom az infókat
Tel számom : 06 20 4141486 Csaba_20_ Created by: ''Engem az effektív teljesítmény érdekelt mindig is. Felőlem világíthat szépen egy 286-os gép, attól az még 286-os gép marad.''
-
westlake
félisten
na varjal.. lehet en vagyok megint megzavarodva..
az a baj, hogy meg mindig nem lehet tudni, hogy melyik proci neve lesz fx60 es melyike fx62.
most ugy latom, hogy az fx62 lesz a dc fx, de az mar csak m2 tokozasban jon csak..
akkor viszont az fx60 egy egymagos darab lesz, ami mondjuk gyarilag 2.8 gigan fog szaladni.
ebben az esetben neked viszont fx62-t kellett volna irnod, nekem meg nem egy hibas kodnevre reagalni valamit, ami nem is ahhoz a szeriahoz tartozik
[Szerkesztve]Play nice!
-
Mikádó
senior tag
Azért ahogy néztem westlake által linkelt tesztet még játékok alatt még mindig az AMD a jobb
És hát ugye jön az AM2.
Kiváncsi leszek azok a procik mit tudnak majd felmutatniTel számom : 06 20 4141486 Csaba_20_ Created by: ''Engem az effektív teljesítmény érdekelt mindig is. Felőlem világíthat szépen egy 286-os gép, attól az még 286-os gép marad.''
-
robyeger
addikt
Bocs azt hittem nagyobb lesz, miért nem lesz az??? Akkor miért FX? Ennyi erővel X2 5000+ is lehetne vagy nem? Sorry nem tudok forrást(link-et), esküszöm a legújabb hadászati kisérletekről több infóhoz lehet jutni a Neten, mint az AMD fejlesztéseiről.
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
robyeger
addikt
de a másodlagos gyorsítótára is nagyobb lesz az FX60-nak egy X2 4800+ -tól. Igaz ettől még nem lesz egetverően jobb, ha más nem majd a gyakorlati tesztek megmutatják hogy pontosan mennyivel lesz gyorsabb...
[Szerkesztve]Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
westlake
félisten
es? most jojjek azzal az elcsepelt dumaval, hogy akinek ilyen procira tellik, azt valoszinuleg cseppet sem zavarja a villanyszamla?
szerintem ezzel a fogyasztas dologgal csak azok jonnek, aki masba mar nem tudnak kapaszkodni.. mar bocs
annyira gyerekes dolognak tartom, hogy ilyen lenyegtelen dolgokkal jonnek az emberek..
ez tok olyan, mintha valaki a szidna porsche-t a ferrarival szemben, hogy az o kocsija marpedig gyorsabb, erre a masik meg azzal vagna vissza, hogy ''ja, de a te kocsid meg 5 literrel tobbet eszik szazon'' most oszinten.. mit szamit??
[Szerkesztve]Play nice!
-
robyeger
addikt
Hát igen, de már emlegetik a dupla magos Athlon FX-60-at. Én speciál az M2-re lennék kiváncsi, ha ott nem fakít valami nagyot az AMD, akkor töretlenül előre az Intel roadmap-jén.
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
westlake
félisten
nem szeretem amikor leverik az x2-t
[link]
olyan imadnivalo az a ket kis mag
[Szerkesztve]Play nice!
-
robyeger
addikt
Hát nem tudom 100% megigérni hogy valaha is lesz egy ilyen procim, de az esélyt nem zárnám ki, végül is 1000$ nem olyan nagy pénz, főleg ha azt nézzük, hogy lesz ez még olcsóbb is
-
robyeger
addikt
Ez olyan mint a Vapochill Lightspeed kompresszor hűtője, megszállott fanatista rajongóknak készült, nem átlagos otthoni használatra, ezt az ára is tükrözi nem csak a teljesítményfelvétele
-
CYBERIA
senior tag
130 W az sok vagy kevés?
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Petya25
őstag
Na ez jó hír, tavasszal Preslerre váltok.
Már nem is kell annyira a 8-as sorozat. (csak ha nagyon tuti árban találok)Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Ősember
őstag
éljenek az uj processzorok! én 5 ghz-röl tudok, hogy annyit is mennek. vajon mennyi lesz az EE?
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
tgabi333
aktív tag
Arra lennék kiváncsi, hogy a virtualizációs technológiát hogyan lehet majd kihasználni. Egyenlőre nekem ez olyannak tűnik mint a 64bites kiterjesztés.. jó jó.. de még mire? hova? alig támogatja valami
Vajon mennyit fog esni a 65nm-nek köszönhetően az egymagos procik fogyasztása?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest