- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
macilaci78 #34 üzenetére
''Azért egy vízálló notit mókás lehet hűteni? Hogyan?''
Természetesen vízhűtéssel
(Egyébként léggel is megoldható, a hőcső szépen kibújik a hermetikusan lezárt vízálló részből, végére tök hagyományosan megy a borda, csak egy vízálló ventit kell ráapplikálni, az meg nem lehet gond.)
Lehet venni USB-soros adaptert, gondolom van párhuzamosban is, csak hát macerás, meg a kompatibilitás... -
Yaye
őstag
válasz
#95561216 #26 üzenetére
Igen, persze, a táska puffanására hirtelen odakapok és még pont elkapom magát a notit. Miért mit gondoltál minek vesz az ember táskát?
Gyk: Nem akartam a fontoskodó szájbarágás bűnébe esni, ezért nem írtam úgy hogy ''negatív gyorsulás''. Természtesen a cucc padó általi megállásakor bekövetkező gyorsulásról van szó, ami a leesés 1g gyorsulásához képest több nagyságrendel nagyobb. Nagyon nem mindegy hogy a laptop 2 mm úton lassul nullára vagy 1,5 centiméteren, márpedig a táska szvsz kb ennyit különbséget jelent...
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
Oké hogy a kijelző érzékeny, de minek neki rázkódáselnyelő keret? Az lcd milyen károsodást tud szenvedni rázkódástól?
Minden tiszteletem azoké akiknek ez a véleménye, de ha én ráülnék a kollégám nc6120-ára, vagy az én t43-amra, hát azok azonnal az örök vadászmezőkre költöznének. Egy ujjal benyomva a fedelüket meg tudom tapintani a paneljuk hátulját, mi lenne ha tényleg úgy egy figyelmetlen székbehuppanás lendületével ráülnék?!
Táskás leejtés nem ér, a táska a gyorsulás 90 %-át elviszi szerintem és baromi nagy felületre osztja szét a becsapódás erejét. -
Yaye
őstag
Szép ez a cseppálló billentyű meg a rázkódásvédett kijelző (az minek?). De engem inkább az érdekelne, hogy mi történik ezekkel a gépekkel, ha mondjuk véletlenül ráülök? És ha nyitott kijelzővel leesik, mondjuk betonra, nem magasról, csak mondjuk 2 méterről, rá a sarkára jól? És ha haslövést kapok és vért és gyomortartalmat öklendezek a kijelzőre akkor vajon az beázik vagy sem? Na jó, ez utóbbi nem érdekel annyira, nézzünk helyette inkább egy könnyű esőt ami azért terepen, polgárilag is könnyen előfordulhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest