Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dabadab

titán

Jesszusom, vmi parhuzamos univerzumba kerulhettem, mert 747-tel ertek egyet erdokevel szemben.

Kenytelen vagyok en is azt gondolni, hogy a cuccok konvergenciaja miatt a szamitogepes lejatszo igenis fontos - es bar nem hiszek az asztali PC-bol fabrikalt HTPC-k tomeges terhoditasaban (igaz, a DVD-irokeban sem hittem, ehhez kepest az olcsobbakat karacsonykor pikk-pakk elkapkodtak), de azert nekem az van, es egy tunik, hogy a jovo mediacenterei egyszeru gazdasagi megfontolasok miatt gyakorlatilag elore bedobozolt HTPC-k lesznek.

A Sony meg egyszer mar megbukott a kellokeppen zart videoformatumaval (BetaMax), nem kizart, hogy ujra megteszi. Ugyanis szerintem a masolhatosag szukseges (es meg csak azt sem merem mondani, hogy rossz, meg csak a kiadok szempontjabol sem). A DVD-t is lehet masolni, megis lelkesen vasarolgatom: igaz, hogy leginkabb csak a Tescok sub-1000 HUF cuccait, de azokbol eleg sokat (es azt is gondolom, hogy a kulonfele kiadok at fognak allni a ''keveset sokert'' hozzaallasrol a ''sokat kevesert'' filozofiara).

Uff, en szoltam.

Új hozzászólás Aktív témák