- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- UHD filmek lejátszása
- Epson nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Jesszusom, vmi parhuzamos univerzumba kerulhettem, mert 747-tel ertek egyet erdokevel szemben.
Kenytelen vagyok en is azt gondolni, hogy a cuccok konvergenciaja miatt a szamitogepes lejatszo igenis fontos - es bar nem hiszek az asztali PC-bol fabrikalt HTPC-k tomeges terhoditasaban (igaz, a DVD-irokeban sem hittem, ehhez kepest az olcsobbakat karacsonykor pikk-pakk elkapkodtak), de azert nekem az van, es egy tunik, hogy a jovo mediacenterei egyszeru gazdasagi megfontolasok miatt gyakorlatilag elore bedobozolt HTPC-k lesznek.
A Sony meg egyszer mar megbukott a kellokeppen zart videoformatumaval (BetaMax), nem kizart, hogy ujra megteszi. Ugyanis szerintem a masolhatosag szukseges (es meg csak azt sem merem mondani, hogy rossz, meg csak a kiadok szempontjabol sem). A DVD-t is lehet masolni, megis lelkesen vasarolgatom: igaz, hogy leginkabb csak a Tescok sub-1000 HUF cuccait, de azokbol eleg sokat (es azt is gondolom, hogy a kulonfele kiadok at fognak allni a ''keveset sokert'' hozzaallasrol a ''sokat kevesert'' filozofiara).
Uff, en szoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest