Új hozzászólás Aktív témák
-
Jesszusom, vmi parhuzamos univerzumba kerulhettem, mert 747-tel ertek egyet erdokevel szemben.
Kenytelen vagyok en is azt gondolni, hogy a cuccok konvergenciaja miatt a szamitogepes lejatszo igenis fontos - es bar nem hiszek az asztali PC-bol fabrikalt HTPC-k tomeges terhoditasaban (igaz, a DVD-irokeban sem hittem, ehhez kepest az olcsobbakat karacsonykor pikk-pakk elkapkodtak), de azert nekem az van, es egy tunik, hogy a jovo mediacenterei egyszeru gazdasagi megfontolasok miatt gyakorlatilag elore bedobozolt HTPC-k lesznek.
A Sony meg egyszer mar megbukott a kellokeppen zart videoformatumaval (BetaMax), nem kizart, hogy ujra megteszi. Ugyanis szerintem a masolhatosag szukseges (es meg csak azt sem merem mondani, hogy rossz, meg csak a kiadok szempontjabol sem). A DVD-t is lehet masolni, megis lelkesen vasarolgatom: igaz, hogy leginkabb csak a Tescok sub-1000 HUF cuccait, de azokbol eleg sokat (es azt is gondolom, hogy a kulonfele kiadok at fognak allni a ''keveset sokert'' hozzaallasrol a ''sokat kevesert'' filozofiara).
Uff, en szoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- E-book olvasók
- Küszöbön az androidos PC-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ 1 év garancia/ Steam Deck ready/
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest