- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen egeret válasszak?
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkFater
tag
Akkor egy személyes tapasztalat:
SB1 & 1,1GHz Athlon: 55-60 között lakáshőmérséklettől függően.
Őszintén szólva nem voltam elégedett vele, de anyámék gépébe jó volt
GT Igloo 2450 light & 1700+: stabilan 40 fok alatt, halk (királyság)
SB3 & 2500+Barton: Üresjárat:44 fok, terhelve 45-55 fok
Lehetne jobb is, de....a borda ormótlansága és az alaplap hülye tervezése miatt egy kondi útban van, így a bordát 180 fokkal elfordítva kellett feltennem, ami az aszimmetrikus bordakiképzés miatt igen hátrányos és féltem is tőle, de megy.
Néhány észrevétel:
Az SB3 borda ugyanaz mint a 2450 !!!!
A különbség csak az, hogy az SB3 réznek tűnik és nem alunak, mint a 2450 és a talp is polírozott, míg a 2450-é nem.
A 2450 esetében furcsállottam, hogy a 8 cm ventillátort csak egyik oldalon fogatták be és a másik oldalon a lamellák közé ékelődik a csavar, mert a venti kisebb mint a borda, így a csavarhely kb. 1 cm-el arrébb van
Persze mindez rögtön értelmet nyert bennem amikor megláttam az SB3 tetején éktelenkedő 9cm-es ventillátort ami tökéletesen illeszkedik
A TAHÓ kollégának meg üzenem, hogy az, hogy 10 hűtőből 4-et visszahoztak:
- lehet, hogy kifogott egy ''hülye'' vevő sorozatot, mert nagy az isten állatkertje ugyebár....
- Lehet, hogy a srácok mindegyike széthajtotta a gépét és ahhoz a silent breeze tényleg kevés, mert azt szerintem nem húzásra tervezték hanem csendességre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Ujabb Prémium ólacska INGYEN MPL-el Phanteks XT PRO ULTRA
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest