- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokesz007
aktív tag
válasz macilaci78 #15 üzenetére
Üdv
Utólagos engedelmeddel eloroztam a hsz-et aláírásnak!
[Szerkesztve]---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Ha valóban nem rendelkezel ezekkel az eszközökkel, akkor max. reménykedhetsz hogy nincsenek
Egyébként én is nagyon vágyom már egy vékony kézben tartható eszközre, szívesen ''lapozgatnék'' a kényelmes olvasófotelemben egy ilyet.MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
centrino
aktív tag
válasz macilaci78 #15 üzenetére
OFF
Különös, én már fél éve használok egy notebookot szélessávú internettel, és nincs se vírusírtóm, se tűzfalam, se egyéb program a kártevők ellen.
Semmi problémám nem volt eddig. Se vírus se semmi.
Ja tényleg, lehet hogy amiatt, hogy Apple iBookot használok?
Normálisabb rendszert kellene választanod, és elfelejthetnéd a vírusokat, ezernyi lassító progit a gépedről...
OFF -
janpotocki
senior tag
új, nem hivatalos adat: az ár valószínűleg 400-450 euró között alakul
-
_Petya_
őstag
Nagyon jó dolog ez, egészen addig, míg megjelenik erre is a DRM, és a könyvkiadók ASVA-ja..
PetyaFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
GP-Sz
senior tag
Na, kezdetnek nem rossz, majd ha fél centi vastag lesz és 100g, akkor veszek egyet, kerüljön akármennyibe
-
Elrood
őstag
Én őszintén drukkolok az epapírnak. Szívesen fogom használni, ha olcsó lesz, és a szememnek is megfelelő lesz.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
L3zl13
nagyúr
Na ja. Mondjuk az igazán értékes könyveket talán aműgy is megvenném papírban...
Nem kapható könyvek: Egy ideje rászoktam az angol nyelvű könyvekre. PDF már fél siker. Szinte mindent le lehet tölteni a netről pdf fomátumban. Jó, tudom, warez...
Mondjuk ha van választásom, akkor lit-et olvasom. Nem azért mert annyira imádom a Microsoft olvasóprogiját, hanem mert elég minimalisztikus, és csak azt tudja amire szükség van az Adobe Readerhez vagy a Wordhöz képest.Aki hülye, haljon meg!
-
bumper
senior tag
Megézem majd ki az a nagyonbátorésnemszázkilós aki vonaton használ ilyet...
-
gorlin
őstag
Sajnos nekem rossz érzésem van ezzel kapcsolatban.
Hiába fantasztikus ez a kis gép.
De gondoljatok majd bele mi lesz itt ha beindul ez az e-book.
A szar ,tucatszámra előállított könyveket majd akciósan megveheted erre a gépre 2000Forintért/db-ért .Az igazi értékes könyvek nem nagyon fognak megjelenni főleg nem magyarul.
De mivel ezer más dologra használható ez a gép ezért csak az érem egyik oldala.
De remélem nem lesz igazam,és a könyv formátum mellett kitalálnak valamit a könyvkiadók hogy így is lehessen kapni. -
thaler2
senior tag
Mi az abszolút ambivalencia??
- 2.osztályú bakonyi személyvonaton i-Rexből olvasni a híreket.... -
L3zl13
nagyúr
Még lit támogatás kéne és szinte tökéletes lenne nekem...
Aki hülye, haljon meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700E 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1070 8GB GDDR5 Rampage SHIVA 500W
- Bezámítás! Apple Mac Mini M2 2023 8GB 256GB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i7 9700E 16GB DDR4 480GB SSD RTX 2060 6GB GDDR6 Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M AMD R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage SHIVA 500W
- Eladó Brutál Gamer PC Használt/garanciális!
- i7-6700 / 8GB DDR4 / 240GB SSD + 500GB HDD / Nvidia Geforce GTX 1060 6GB / DVD-RAM / Win10
- Bitdefender Internet Security 1 Year Plan for 1 Device
- Antminer S9 alkatrésznek
- Lenovo M73 Tiny Micro - Mini PC - Core i3 4130T/8GB ram/128GB SSD - több db - számla és gari
- Eladó Konfig I5-9400F 16GB DDR4 480GB SSD GTX1660 Super 6GB!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest