Aktív témák
-
Draki
aktív tag
Félre ne értsetek véletlenül se szeretnék egy 1001. AMD vs. Intel csörtét megnyitni, de ez megütötte a fülem:
''az Intelnek elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy az információtechnológia ott tart ma ahol tart...''
kérdés : Ez most dícséret volt vagy szidalom ???
Én nem tudom eldönteni, mert nem ismerem pontosan (szerintem más sem) az Intel piac politikájának hatását az ''információtechnológia'' fejlődésére. Mindenesetre akik (pl. én) nem szimpatizálnak az Intellel azok éppen azért teszik, mert úgy érzik az Intel visszaél vezető szerepével és néha akadályozza vagy erőszakosan módosítja a fejlődés menetét (lásd RAMBUS, avagy senki sem tud széllel szemben pisálni). Véletlenül sem említettem hozzászólásomban az AMD-t, mert ezt nem Intel vs. AMD hozzászólásnak szántam, csak a fejlődéssel kapcscolatban jutott ez az eszembe. Elismerésre méltó az Intel teljesítménye nem vitás, az sem vitás, hogy a 2 milliárdadikra sem kell sokat várni. És ez így van rendjén.
Aktív témák
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Microsoft Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest