- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- CPU léghűtés kibeszélő
- Steam Deck
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Home server / házi szerver építése
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
Sajnos nagyon kevesen vennék meg - legalábbis nem elegen ahhoz, hogy megérje forgalmazni és persze költeni a marketingjére, amellyel tudathatnák az emberekkel, hogy miért és mennyivel jobb/szebb ez a verzió. Még akkor is kevesen vennék meg, ha csak 1000 forinttal lenne drágább, mint a ''fapados'' változat. Nem véletlenül nem hozzá ide.
-
shteer
titán
ebből nem is lesz ''normál előlapos'' kiadás ide Európába?
-
Csapi007
veterán
-
S.Feri
őstag
Imádom aPio írókat, biztos, hogy veszek egy ilyet magamnak, külső írónak a notihoz, tökéletes lesz, csak vmi szép színben legyen: pl: feketében.
-
wwenigma
Jómunkásember
Most akkor vegyen NEC 7173A-t 8.8e-ért, vagy várjak? Nem vagyok Pio párti, de NEC-s sem...
-
törölt tag
nekem az asztali yamadam 12x sebessegig irt lemeek veget olvassa csak...16x sebessegenel mar van amikor az egesz dvd nem latszik...
remelem a tobbi cuccot is hozzafejlesztik majd -
DoubleD
aktív tag
Most én leszek a kukacoskodó ef, de nem írhatnánk mégis a retail kit helyett kiskereskedelmi változatot, vagy hasonlót?
-
PPeter
addikt
Mivel az írás a lemezek (gyártókódja) szerint pontos stratégiával kerül kidolgozásra az egyes korongokhoz, az olvasás meg ugye mindenféle lemezzel kell működjön - egy általános stratégiával -, ezért lehet alkalmasint gyorsabb az írás pár lemezen, mint a drive maximális olvasási sebessége.
-
eXodus
őstag
hmmm...Gyorsabban ír, mint olvas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Ford topik
- Mikrotik routerek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest