Új hozzászólás Aktív témák
-
Horbal
őstag
Hali
Szvsz a tárolókapacitás inkáb csak kényelmi (lustasági) kérdés, úgy értem, minnél nagyobb annál kevesebbszer kell rá töltögetni. Namost nekem kb 300 audió cd-m van + ennek egy része mp3-ban is + kb 20x albumnyi mp3, szvsz ez nem túl sok, de nem is kevés, ennek ellenére, nagyjából mindet kivülről tudom, tehát sok újat nem tudnak mondani, bár nem tagadom, hogy a legtöbbje, annyira bejön, hogy bármikor képes vok meghallgatni. Ennek ellenére nekem elég az a 2 max 3 album amit a playeremen tárolok ill cserélgetek (minden reggel vagy este max 10perc). Szal nemtom mi lenne ha egy ilyen 20+ gigás lejátszóm lenne, de nem hiányzik.
Pofás darab ez a nanó, csak semmit nem tud szegény, de ennek ellenére tényleg tetszik, mint készülék, és a hangja is pofás...magyarul nem rossz választás, de én maradok iRiver fan
Audiofil vs mp3 vs utcán forgalomban zenét hallgatni vs mikroszkópikus fülessel (még ha seni vagy bármi más is), nevetséges összehasonlítás, egyszerűen nem erre vannak ezek a dolgok szánva
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest