- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Aktív témák
-
keopsz
HÁZIGAZDA
ne haragudj, de a 18''-os tft-den jól néz ki egy 160 karakter széles linkkel szétcseszett fórumoldal?! :?
másrészt ÉRTSD MÁR MEG lécci, amit az ember leír! :?
19''-os tft-re adjál linket, plíz!!..
NE 18-asra, mert írtam is, h tényleg létezik olyan, neked is az van, stb.
19-est mutass! - de nyilván nem fogsz tudni, mert ez az első. (1st, erste, stb.)
egyébként láttunk már több eizo-t, és azért mert eizo, önmagában még nem istenség, de sokszor tényleg roppant igényesek, az tény..
fél év alatt pedig épp annyi típus jön ki tft-kből, h az akkori élményeket min. zárójelbe teszi az ember.. én legalábbis. -
neduddki
nagyúr
HI!
Az a baj, hogy azokat a neceket vegig lattam, sot vot is beloluk, es a latoszog igen egyformanak tunik, sot a tavajj novemberi osszehasonlito tabblazatban az is volt, kiveve, ha a 1850e-ban megsem a ipsvan.
Az iimarol meg enyit a chip linken eppen az veri a Te fillipsedet ha megnezed, es ugyan az a nec panel van benne mint a 1880 ill. a ... elfelejtettem pedig tudom hogy 3 ban volt ua a panel:-)))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
ha csak az elobbi linket megnezed mar optt is talasz nehanyat!!!
amugy pl nec 1810, 1830, 1850, 1880, 2010, 2080, from [L]http://www.necmitsubishi.com[/L]
[L]http://www.iiyama.de[/L] ok meg buszkek is a ips-re,
eiso 565,665 etc from [L]http://www.eizo.com[/L]
elsore szeritem oleg ennyi
udv
neduddki -
keopsz
HÁZIGAZDA
az anyaoldalukon én nem láttam 18-ast/19-est.. az egyik magyar disztrinél viszont (tényleg) van jelezve egy 18-as. így a 17 és 20 közöttit (ami ugye 18, 19..) értsd 18 és 20 közöttinek. olyan valszeg tényleg nincs, ill. eddig nem volt..
a mi-a-legszebb pedig elég elfogultan hangzott. láttunk itt jó sok tft-t már, és az általad pedzegetett általánosításban biztosan van egy kisebb nyolcas..
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- Asus ROG PG248Q 24" 180Hz
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD - pár fekete pötty a panelben - HDMI - asztalra csavarozható!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3617
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest