- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fujifilm X
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Te hallod én nem fogok vitatkozni, de a 3.0 is ilyen enegriatakarékos és az évek alatt egyszer se halltam meg amiatt, hogy félgőzzel ment az optika pihenőállásban(CS 1.5/1.6, CoD). Öszinte elismerésem egyébként, mert ilyen szépen még senki nem mondta a camp szót. Ezt asszem majd kölcsönveszem ha megint campernek neveznek.
Hehe akkor megint visszaválthatod 4év múlva a 3.0-ra? -
D.Orion
veterán
Jó választás az MS 3.0, ha még kapsz olyat valahol. Nekem most egy 4.0-ám van, de a 3.0 tényleg az egyik legjobb egér(szubjektív a vélemény, mint állat, de nekem volt már jópár egerentyűm és a 3.0 az egyik legjobb sztem).
Egy apró kérdés a cikkel kapcsolatban:
''A játékhoz való egereknél megszokott módon itt sincs késleltetést okozó energiatakarékos üzemmód.''
<Ezt honnan a fenéből szedtétekÉn eddig sosem tapasztaltam semmilyen késleltetést attól, hogy az optika használaton kívűl félgőzre kapcsol.
Egyébként nagyszerű egér lesz az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest