Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Te hallod én nem fogok vitatkozni, de a 3.0 is ilyen enegriatakarékos és az évek alatt egyszer se halltam meg amiatt, hogy félgőzzel ment az optika pihenőállásban(CS 1.5/1.6, CoD). Öszinte elismerésem egyébként, mert ilyen szépen még senki nem mondta a camp szót. Ezt asszem majd kölcsönveszem ha megint campernek neveznek.
Hehe akkor megint visszaválthatod 4év múlva a 3.0-ra? -
D.Orion
veterán
Jó választás az MS 3.0, ha még kapsz olyat valahol. Nekem most egy 4.0-ám van, de a 3.0 tényleg az egyik legjobb egér(szubjektív a vélemény, mint állat, de nekem volt már jópár egerentyűm és a 3.0 az egyik legjobb sztem).
Egy apró kérdés a cikkel kapcsolatban:
''A játékhoz való egereknél megszokott módon itt sincs késleltetést okozó energiatakarékos üzemmód.''
<Ezt honnan a fenéből szedtétekÉn eddig sosem tapasztaltam semmilyen késleltetést attól, hogy az optika használaton kívűl félgőzre kapcsol.
Egyébként nagyszerű egér lesz az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest