- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
Aktív témák
-
Surranó
aktív tag
Parci, minden tiszteletem a tiéd (mán csak házigazdaságból kifolyólag is biztos komoly ember vagy), de:
Szerintem láttam már, mondjuk Wolfeinsteint (az elsőt), volt az 60 fps biztos (mondjuk egy 133-as penyán). De nem volt olyan ijesztően élethű, mint a gp2 25.6-on. na persze, nem ugyanaz a játék. Tényleg, kérem tisztelettel, h valaki álljon elő egy hihető magyarázattal, mert az ''ezt érezni kell, addig úgyse tudod'' egy kicsit homályos...
JulWCZar: azt értem, h 25Hz-en kifolyik a szemed, de ha olyan szép a monitor képe, hogy ettől eltekinthetünk (tfh tényleg egy idegszálad se észleli a frissítési frekvenciát meg a felbontást (ami nem igaz, de ideologizáljunk)), akkor miért zavar a 25fps? Ennyi erővel mondjuk 160 Hz-en a 131fps meg nagyon zavarni kéne, mert relatív prímek jól, oszt darabosnak (szalad-megáll, szalad-megáll) látod a képet, mikor scrollozod a hátteret.
Ráadásul ha jól tudom, a mozi nincs még 60 Hz-es se, oszt mégse vakulunk bele. Persze, mert nem CRT, de miért érzem úgy, hogy a legakciódúsabb dzsekicsán filmnél sem érzem elmosódottnak, darabosnak a mozit? és a divxet, CRT-n?
Vagy a Quake akciódúsabb lenne, mint a top jelenetek a Drunken Masterben? hümm-hümm...
Aktív témák
ph Bár béta a kártya, béták a driverek, azért az első számok napvilágot láttak.
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest