- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Aktív témák
-
Petya
tag
Persze a profi tervező-video-editáló szegmensben máshol kell domboritani a teljesitményen, gondolom máshogy használják a kártyát ki és arra a területre optimalizálják a drivert. Az Nvidia driverek nincsenek ''szarul'' megirva a többi gyártóhoz képest csak tesztek miatt feláldozzák a minőséget a sebességre kicsit. (Na jó néha nagyon). De más is beleesett már ebbe a ''hibába''. :(
-
Petya
tag
Alapvetően igaz, meg is lepődtem a 41.03-as (ha jól emlékszem) driver minőségén. Abszolút kifogástalan! A Parhelia nem igazán ellenfele semminek szerintem az elcseszett memóriavezérlője miatt. Lehet hogy a képminősége ''hogyodanesz*rjak'' de az sovány vigasz az árához meg a teljesitményéhez képest.
A Quadro4 teszt eredményei előre láthatóan: minimális eltérés a sima GF4 (azonos frek)-től. :) -
Petya
tag
A trükk régen egy ellenállás átforrasztása volt. Személy szerint nem próbáltam mert volt szó arról is hogy a quadro driverek máshogy vannak optimalizálva --> játékoknál lehet hogy még lassabb is.
NVIDIA® Quadro4™ 980 XGL chip
dejó szöveg, meglepődnék ha más chip lenne rajta.
Dual nfiniteFX™ Vertex Shader – programozható második generációs effektprocesszor
elolvadok! Ez ám a marketing! :))
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest