Aktív témák
-
Power
senior tag
''Az NV31 tehát egy fél, geometriailag pedig egy harmad teljesítményű NV35-ös lehet.''
Talán inkább harmad NV30. -
Juliuska
senior tag
Hát az utóbbi időben engem valahogy a frekik/MHz-ek nemigen érdekelnek --> 1 dolgot kvv-e: a LÁTOTT KÉP. Csak EZ lett a fontos és nem pedig az a tudat, hogy iiiiggeeeen az én enginém több pixelt fest a képernyőre...
-
Cefa
senior tag
Na az nv most csupa roszz kártyát ad ki. Még az nv-bérenc toms hardveren is tisztán látszik hogy az összes szegmensben az ati kártyái mindegyik szintjének megfelelő nv kártyát lenyomnak. Elég szégyen, Ja meg persze az is hogy az ati már fél éve árulja őket az nv meg most akarja piacra dobni. Ez nudli.
-
HiperG
addikt
Most olvasok egy ilyet:
Az nvnews.net fórumán az egyik boldog FX tulajdonos a tegnap kiadott 43.30-as meghajtó feltelepítése után meglepődve vette észre, hogy a videokártya menüjében az antialiasing beállítható a bűvös 16x szintre.
boldog FX tulajdonos <- Olyan létezik? :)) -
Cefa
senior tag
Hol láttál te teszteket. Mert ha ez csak marketingduma akkor azt oszd el még kettővel.
Tiszta röhely fx 5200 dx 9-es lassítókártya. Csak számolj utánna Aproci és a memória fele sebességen jár mint az fx-nek. pipeline is Fx/2 . Plussz egyéb butítások. Iszonyat lassú lesz a kártya. -
HiperG
addikt
A tesztek alapján az 5200 az a 9000 Pro-at üti pár tesztben, az 5600 pedig a non-PRO 9500-ra tud csak ráverni :))
-
Cefa
senior tag
Nem hiába 100 euróról indul az 5200 fx. Szerintem a trident blade-nek szánják ellenfélül az under -extra-lowend kategóriába.
-
nap
addikt
Ahogy az ati 8500-bol letezik LELE, mostmar az nVidiabol is letezik MXMX. :)
-
twollah
nagyúr
Egyáltalán használ már valaki ilyen GPUs kártyát vagy csak meg róla a szájtépés?
-
Xmas
tag
Nem hinném, hogy a Ti4200-asodat kellene erre cserélni. Erősen MX íze van. Szerintem egy GX4MX420-nak ellenfele lehet. Adja a legújabb fejlesztések lehetőségét, meglehetősen minimális erővel. És még jó is az, hogyha nem kell a legújabbakat nyomni, akkor képes annak megfelelően beduplázni.
-
arn
félisten
magyaran losz*r az egesz... ilyen kartyara csereljem tobb tizezer forintert a ti4200met?
ti4200hoz nem hasznalok filtereket mert lassu, de a masik kartya filter nelkul lassabb. ha meg bekapcsolom (mert ugye haladok a korral) meg lassabb... kesz rohej, hogy egy ev alatt visszafele fejlodok.
inkabb gyujtogetek egy r9700re, ha meg lehet majd kapni. ha nem akkor meg veszek egy r9800at.
szep alom :D
Aktív témák
Hirdetés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 15.000 - tól részletfizetésre. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest