Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Iróniába menekülsz? Hm, nem biztos, hogy a legjobb választás. Szerintem ezzel csak a saját helyzeted rontod, és nehezíted. Olvasd el _seth_ véleményét. Illetve idézetét, ott le vannak fektetve a határok. Egészen konkrétan.
Alábecsülöd a forumozókat. Főleg, ha ilyen módon reagálsz. Persze gondolhatod, sok hülye kocka. Csakhogy ez a sok hülye kocka azért jár ide, mert a határok (korábban jelzett idézet) által meghatározott keretek közti híreket olvashatott nálatok. A forum pedig sokkal régebbi... -
ponti_ak
addikt
Sziasztok.
Kedves Phix, elolvastam a hírt, aztán a topikot is. Csalódtam. Főleg ezután a mondat után:
''Ha tőlem valaki tegnap megkérdezi, hogy el tudok-e képzelni olyan it-vonatkozású hírt, amelyben indokolt leírnunk azt, hogy fasz, valószűleg beletört volna a bicskám a feladatba, hogy kitaláljak egy ilyet. Erre jön ez a hír, ami pontosan ez a kategória...''
Nem értem.
Ez egyfajta kihívás volt? Vagy valamifajta ''mérföldkő'', hogy le mered/tudjod/akarod írni ezt egy nyilvános cikkben?.
Elnézést, ha valamit nagyon félreértettem, vagy félremagyaráztam.
üdv: ponti_ak
Nem az én tisztem megítélni, de szvsz a legjobb lenne, ha címmódosítgatás helyett levennétek az egész blamás hírt úgy ahogy van. De ha Nektek fontos, maradhat is, engem csak pont annyira zavar, amennyire nem értem a dolgot. -
_seth_
veterán
Már elnézést de ne úgy állítsd be mintha velünk lenne a baj...
Pl megnézném mikor írnának ilyet a népszabadság címlapján...
Jah és a bulvárlapokat hagyjuk mert asszem a prohardver sem azt a szintet célozta meg, hogy ilyen híreket közöljön le... (előzőleg írtak ilyesmit)
Az oldal médiaajánlata:
''Az IT.news sallangoktól mentes, tisztán információtechnológiai és üzleti tartalmat kínál: az IT és a számítástechnikai tartalom szétválasztása nyomán ugyanis mind az IT.news, mind a PROHARDVER! portál Kiemelkedő minőségű és mélységű tartalmat szolgáltat saját szakterületén''
Ja és ha nektek ez a kiemelkedő minőségű tartalom akkor veletek van vmi baj már elnézést...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 mini 128Gb- 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ez egyfajta kihívás volt? Vagy valamifajta ''mérföldkő'', hogy le mered/tudjod/akarod írni ezt egy nyilvános cikkben?.