- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Iróniába menekülsz? Hm, nem biztos, hogy a legjobb választás. Szerintem ezzel csak a saját helyzeted rontod, és nehezíted. Olvasd el _seth_ véleményét. Illetve idézetét, ott le vannak fektetve a határok. Egészen konkrétan.
Alábecsülöd a forumozókat. Főleg, ha ilyen módon reagálsz. Persze gondolhatod, sok hülye kocka. Csakhogy ez a sok hülye kocka azért jár ide, mert a határok (korábban jelzett idézet) által meghatározott keretek közti híreket olvashatott nálatok. A forum pedig sokkal régebbi... -
ponti_ak
addikt
Sziasztok.
Kedves Phix, elolvastam a hírt, aztán a topikot is. Csalódtam. Főleg ezután a mondat után:
''Ha tőlem valaki tegnap megkérdezi, hogy el tudok-e képzelni olyan it-vonatkozású hírt, amelyben indokolt leírnunk azt, hogy fasz, valószűleg beletört volna a bicskám a feladatba, hogy kitaláljak egy ilyet. Erre jön ez a hír, ami pontosan ez a kategória...''
Nem értem.Ez egyfajta kihívás volt? Vagy valamifajta ''mérföldkő'', hogy le mered/tudjod/akarod írni ezt egy nyilvános cikkben?.
Elnézést, ha valamit nagyon félreértettem, vagy félremagyaráztam.
üdv: ponti_ak
Nem az én tisztem megítélni, de szvsz a legjobb lenne, ha címmódosítgatás helyett levennétek az egész blamás hírt úgy ahogy van. De ha Nektek fontos, maradhat is, engem csak pont annyira zavar, amennyire nem értem a dolgot. -
_seth_
veterán
Már elnézést de ne úgy állítsd be mintha velünk lenne a baj...
Pl megnézném mikor írnának ilyet a népszabadság címlapján...
Jah és a bulvárlapokat hagyjuk mert asszem a prohardver sem azt a szintet célozta meg, hogy ilyen híreket közöljön le... (előzőleg írtak ilyesmit)
Az oldal médiaajánlata:
''Az IT.news sallangoktól mentes, tisztán információtechnológiai és üzleti tartalmat kínál: az IT és a számítástechnikai tartalom szétválasztása nyomán ugyanis mind az IT.news, mind a PROHARDVER! portál Kiemelkedő minőségű és mélységű tartalmat szolgáltat saját szakterületén''
Ja és ha nektek ez a kiemelkedő minőségű tartalom akkor veletek van vmi baj már elnézést...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PC - GTX 1070 OC i5 6600
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest