Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, én is meglepődtem, amikor egy ismerősöm konfigjában kicseréltem a vincsit, hogy mennyivel gyorsabb lett az egész rendszer egy pár évvel újabb merevlemez használatától.
De szerintem is az a leggyengébb láncszem, nem véletlen, hogy én soha egyetlen hardverváltoztatást nem érzékeltem akkora fejlődésnek (pedig volt már jónéhány konfigom), mint amikor először RAID0-ba kötöttem a vincsesztereimet. Persze ez csak szubjektív érzés, esetleg talán az első HT-s Intel procimnál örömködtem annyira, mint a RAID0-nál. -
LSL1337
őstag
LOL?
még játék sincs ami rendesen kihasználná a 2magot, ezeket a 4-8-1-6-meg fasz tudja mennyi mag szerintem csakis a professionális felhasználoknak fog érni valamit (nem a hunpr0 pistike aki mindenkit aláz 1.6-ban ő nem professzionális felhasználó
)
Crysis lesz nagyjéból az első ami már kezd valami említésre méltót a második maggal
persze csak a játékoknál
Szerintem a szerver fronton is jók lehetnek ezek a sokmagos dolgok, de asztali PCkben semmikép
1mag a vistanak egy a háttéralkalmazásoknak 2 a 2magra írt cuccoknak?
szerintem ez vicc ha egy mag is elboldogul ezekkel, akkor minek 4?
ez az én véleményem
4 magot a 3d modellezőknek a többiekmeg gyűjtsenek az x2(négyzetenre
)? -
Hun'reeth
őstag
Amennyire én tudom a játékok közül csak az újabbak támogatják a többmagos procikat (pl: quake4) korántsem mindegyik. Más alkalmazásokról én most nem beszéltem.
Persze biztos igazad van
nekem még olyan tesztek rémlenek ahol max szinetikusan mérhetőek ki különbségek 1 ill. 2 magok procis rendszereknél játékok alatt. Sőt a 2 magosak néha lassabbak voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sagem MyX-8
- További aktív témák...
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5 9600KF i7 9700K Beszámitok!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én elolvastam. My Lord

)