- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Epson nyomtatók
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA® driverek topikja
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, én is meglepődtem, amikor egy ismerősöm konfigjában kicseréltem a vincsit, hogy mennyivel gyorsabb lett az egész rendszer egy pár évvel újabb merevlemez használatától.
De szerintem is az a leggyengébb láncszem, nem véletlen, hogy én soha egyetlen hardverváltoztatást nem érzékeltem akkora fejlődésnek (pedig volt már jónéhány konfigom), mint amikor először RAID0-ba kötöttem a vincsesztereimet. Persze ez csak szubjektív érzés, esetleg talán az első HT-s Intel procimnál örömködtem annyira, mint a RAID0-nál. -
LSL1337
őstag
LOL?
még játék sincs ami rendesen kihasználná a 2magot, ezeket a 4-8-1-6-meg fasz tudja mennyi mag szerintem csakis a professionális felhasználoknak fog érni valamit (nem a hunpr0 pistike aki mindenkit aláz 1.6-ban ő nem professzionális felhasználó)
Crysis lesz nagyjéból az első ami már kezd valami említésre méltót a második maggal
persze csak a játékoknál
Szerintem a szerver fronton is jók lehetnek ezek a sokmagos dolgok, de asztali PCkben semmikép
1mag a vistanak egy a háttéralkalmazásoknak 2 a 2magra írt cuccoknak?
szerintem ez vicc ha egy mag is elboldogul ezekkel, akkor minek 4?
ez az én véleményem
4 magot a 3d modellezőknek a többiekmeg gyűjtsenek az x2(négyzetenre)?
-
Hun'reeth
őstag
Amennyire én tudom a játékok közül csak az újabbak támogatják a többmagos procikat (pl: quake4) korántsem mindegyik. Más alkalmazásokról én most nem beszéltem.
Persze biztos igazad vannekem még olyan tesztek rémlenek ahol max szinetikusan mérhetőek ki különbségek 1 ill. 2 magok procis rendszereknél játékok alatt. Sőt a 2 magosak néha lassabbak voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Battlefield 2042
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4.gen i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest