Aktív témák
-
Polesz
addikt
Arra azért kiváncsi leszek, hogy a modularitás pontosan mit jelent a picipuhánál. Mert az nem moduláris szerintem ha maga az egész rendszer 1 gigával indul és úgy beépül 10-20kb :)
-
Polesz
addikt
válasz
Dr_Watson #20 üzenetére
Hát nem tudom, hogy a fájlrendszert miért kell megbonyolítani ennyire, de valóban van rá igény. Én jobban el tudnám képzelni, hogy naplózó fájlrendszer lenne és egy külön adatbázis motor gondoskodna az extra funkciókról. Így azok is jól járnának akik csak egyszerűen használni szeretnék a gépet és még a ''klikkelős'' nagyközönség is ki van elégítve. Nem én írom a rendszert és nem is fikázom, mert nincs rá jogosultságom. Majd ha kijött megnézzük, hogy mit tud és milyen sebességgel.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest