Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A hot-swap-ot nem ''kell'' a vinyónak támogatni. OS driver és vezérlő kérdése az egész.

-
Csapi007
veterán
Hello
Ötletes, de hol mennek a kiegészítő részek kábelei? -
gliskard
senior tag
miniMac esetében firewire ha bootolni akarsz (korrekten támogatja az apple - van ''mezei'' hd üzemód is, itt a mac-et ugy látod mint egy sima hd-t)
A gyári hd a miniben elég siralmas (de legalább nem süti meg a gépet), volt aki otthoni dtp-hez vett egy mini-t, a külsö gyors hd-vel érezhetöen gyorsabb a gép...
[Szerkesztve] -
Cloud_s
aktív tag
Miért bootolna gyorsabban egy külső USB-s 3.5 vinyóról, amikor az 30MB/s, a 2.5 vinyók pedig ~35MB/s (az elejükön). Egyébként én most 2.5-ösöt használok az asztaliban (8MB cache, Sata) és semmivel sem lassabb sem a boot, sem az általános dolgok mint az előző 3.5-össel... (csak tesztben)
-
macilaci78
nagyúr
-
nap
addikt
Jó kis cucc, csak kihagyták belőle a tápot...

-
Szanya
tag
Nekem automatikusan az az ingerem támadt, hogy idővel szép, nagy toronyórát építsek belőle. Azzal pedig a gyártó sem járna rosszul. Szvsz jól kitalált cucc. Bár a bővítő egységeken belüli hely kihasználás elég nevetséges, de talán ez segít a szellőzésben is.
-
gliskard
senior tag
Kocka volt már - Apple Cube - az nem nézett ki hülyén az asztalon.
Bár voltak problémái...
A mai irodai és otthoni célra szánt desktop gépek 99% szarabbul néz ki mint ez. Szerény véleményem szerint ez szimpatikusabb megoldás mint a drótok végé az asztalon szerteszét heverö egységek...
A MacMini-hez a Lacie az apple design mintájára készitett hdd házat amit a mini alá pakolva szintén egy kockát ad. (erösen ajánlott a külsö 3,5'' hdd, amiröl lehet bootolni, mert a sebességen dob egy keveset.) -
venember83
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Mar ideje lenne, miota igergetik a hot-swapot...
-
macilaci78
nagyúr
Nekem is nagyon tetszik!
Ba kis cuccot lehet belőle összerakni... Amúgy kellően sok HDD-vel elég jó kis Jengát lehet összerakni belőle, tiszta legó!.
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy a SATA vinyók támogatják-e a hot-swap-ot... Mókás lehet a működő gépen pakolgatni az elemeket... 
-
Raymond
titán
A gond a nano-ITX alaplapok araval van. A normalisak mint kb. 300,- EUR...
-
orbano
félisten
ha ezt mind rápakolja az ember, akkor hogy fog kinézni? eléggé kocka beütése lesz, amit már hülyén néne ki az aasztalon szvsz

de azért ötletes megoldás... -
csudri
őstag
Tényleg nem rossz, de vajon milyen a szellőzése az alkatrészeknek?
-
Muton
addikt
ez de qrva jó

nagyon ötletes és még szép is
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Suzuki topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- CASIO órák kedvelők topicja!
- OnePlus Pad 3
- Hisense LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vajon lesz hatalmas digitális kijelzős óra-modulja is?
Azért arra kíváncsi lennék, ugyan hány darab vinyót kezel? Esetleg a merevlemezeket úgy megcsinálni egy bizonyos mdoul fölött, hogy pl FW-800-nak láncbafűzni a háttértárakat...

Bár voltak problémái...
Ba kis cuccot lehet belőle összerakni... Amúgy kellően sok HDD-vel elég jó kis Jengát lehet összerakni belőle, tiszta legó!.
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy a SATA vinyók támogatják-e a hot-swap-ot... Mókás lehet a működő gépen pakolgatni az elemeket...