- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domy
aktív tag
Talán igazad van! Meg kellene kérdezni Fercsát, hogy mennyit hozott neki teljesítményben a 2-2-2-5-ös időzítés pl... de ebből is csak becsülni lehet a dolgokat... igazából minden ami nem HT-s vagy dualcore, nem igazán igényli a dual chanel ramot... de valahogy a nagy FSB és a nagy ram sávszélesség mégis jót tesz minden technikának akár A64, akár 1 egyszerű Celeron...
-
Domy
aktív tag
Szerintem szinte huszadrangú dolgot említesz... a mostani asztaliak is szépen elvannak azzal a chipsettel, és a Dothannak nem kell más mint nagy sávszélesség...a késleltetés még mindig nem olyan rossz... sztem minden remény megvan rá hogy jobb legyen pl. egy 875-el mint a saját 855-jével! Gondolj bele, mekkora a késleltetés egy 855-ben!
-
Domy
aktív tag
válasz
strike-force #4 üzenetére
Engem hidegen hagy, hogy az alaplap milyen procinak látja, menjen rendesen... Abit lapban tuti lehetett állítani, hogy a bios FSB400/533/667/800 ként kezelje a proccot, rambeállításokat és órajelet és feszt is úgy löttem ahogy jólesett.. tehát ha megy a procc, akkor megy a tuning is rendesen, dual rammal 8x agp-vel!!! Ennyi
-
Domy
aktív tag
Az én álláspontom mindenképp az, hogy ha lesz is ilyen a piacon, akkor meg fogom bánni hogy eladtam a MAX3-at
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nők, nőügyek (18+)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest