Új hozzászólás Aktív témák
-
Domy
aktív tag
Talán igazad van! Meg kellene kérdezni Fercsát, hogy mennyit hozott neki teljesítményben a 2-2-2-5-ös időzítés pl... de ebből is csak becsülni lehet a dolgokat... igazából minden ami nem HT-s vagy dualcore, nem igazán igényli a dual chanel ramot... de valahogy a nagy FSB és a nagy ram sávszélesség mégis jót tesz minden technikának akár A64, akár 1 egyszerű Celeron...
-
Domy
aktív tag
Szerintem szinte huszadrangú dolgot említesz... a mostani asztaliak is szépen elvannak azzal a chipsettel, és a Dothannak nem kell más mint nagy sávszélesség...a késleltetés még mindig nem olyan rossz... sztem minden remény megvan rá hogy jobb legyen pl. egy 875-el mint a saját 855-jével! Gondolj bele, mekkora a késleltetés egy 855-ben!
-
Domy
aktív tag
válasz
strike-force #4 üzenetére
Engem hidegen hagy, hogy az alaplap milyen procinak látja, menjen rendesen... Abit lapban tuti lehetett állítani, hogy a bios FSB400/533/667/800 ként kezelje a proccot, rambeállításokat és órajelet és feszt is úgy löttem ahogy jólesett.. tehát ha megy a procc, akkor megy a tuning is rendesen, dual rammal 8x agp-vel!!! Ennyi
-
Domy
aktív tag
Az én álláspontom mindenképp az, hogy ha lesz is ilyen a piacon, akkor meg fogom bánni hogy eladtam a MAX3-at
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos cigaretta 🔞
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest