Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• t72killer

titán

LOGOUT blog

válasz CYX #32 üzenetére

Ohh, láttam én már olyan kis játékot anno még DX9.0b idejében, ami DX9-et kívánt, még is elég gagyi grafja volt, egy Ti4200 bőven elvitte volna, és semmi dx8-nál újabb effekt nem volt benne (asszem no árnyék pl...)

Ahol pl a szülők nem játszanak, a gyerek meg még kicsi és max 1-2 kicsiknek való játékot játszik, oda jól jöhet a 4-8streames DX10es INTEGRÁLT VGA. Viszont ennyit külön karira rakni pocséklás...

Különben ha megnézzük a DX9-es mobil VGA-kat:

Az eddigi középkategória teteje: go7700: [link], 12 pixel-pipelines and 5 vertex-pipelines. ezzel szemben áll most 32 db stream proci, magasabb órajelen. Én kb a középkategóriás teljesítmény duplázását várom az új cuccoktól. Az eddigi csúcs go7950GTX egyedül a busz szélességében volt jobb, még akár azt is megveri egy 8600M GT ([link])

Szóval aki DX9-ben játszik, azoknak igenis jól jön a vérfrissítés, pláne, ha az eddig csak a 3-5kUS$-ért (v még annyiért se) kapható teljesítmény lejön a középkategóriába. Ahogy a specifikációkat nézem, itt nem fog megismétlődni az asztali karik fiaskója...:))

Új hozzászólás Aktív témák