Hirdetés
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Home server / házi szerver építése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Ohh, láttam én már olyan kis játékot anno még DX9.0b idejében, ami DX9-et kívánt, még is elég gagyi grafja volt, egy Ti4200 bőven elvitte volna, és semmi dx8-nál újabb effekt nem volt benne (asszem no árnyék pl...)
Ahol pl a szülők nem játszanak, a gyerek meg még kicsi és max 1-2 kicsiknek való játékot játszik, oda jól jöhet a 4-8streames DX10es INTEGRÁLT VGA. Viszont ennyit külön karira rakni pocséklás...
Különben ha megnézzük a DX9-es mobil VGA-kat:
Az eddigi középkategória teteje: go7700: [link], 12 pixel-pipelines and 5 vertex-pipelines. ezzel szemben áll most 32 db stream proci, magasabb órajelen. Én kb a középkategóriás teljesítmény duplázását várom az új cuccoktól. Az eddigi csúcs go7950GTX egyedül a busz szélességében volt jobb, még akár azt is megveri egy 8600M GT ([link])
Szóval aki DX9-ben játszik, azoknak igenis jól jön a vérfrissítés, pláne, ha az eddig csak a 3-5kUS$-ért (v még annyiért se) kapható teljesítmény lejön a középkategóriába. Ahogy a specifikációkat nézem, itt nem fog megismétlődni az asztali karik fiaskója...
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Drón topik
- OLED TV topic
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest