- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HSNet
aktív tag
Ilyet akarok, MOST
De komolyan már vagy fél éve hajtok olyan W monitort, vagy LCD-TV-t, amin van S bemenet, DVI, normális a felbontása/frissítése, nagyobb mint 15'' és olcsóbb mint 150k. Már éppen ott tartottam, hogy feladom, és kompromisszumként benevezek egy X19A/S neovora, de ezek szerint várok még 1 picit. Lehet tudni, hogy itthon mikor várható ez, vagy a Samsung verziója?In God We Trust. Everyone else must have an X.509 certificate.
-
Loha
veterán
Ha ez mind igaz nagypn megéri az árát a moncsi... Szabályosan felcsillant a szemem Remélem ez tendencia lesz és majd jönnek a 120k-s 21''-os TFT-k
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Valami hátulütője csak kell, hogy legyen, mert ''irreálisan'' alacsony az ára, itthoni viszonylatban!? Egyet mondjuk én is tudok kapásból, hogy grafikai tervezésre szinte alkalmatlan, a függőlegesen csak 1050-es felbontás miatt, ez egy 21 colos monitornál nagyon kevés!
-
engusz
veterán
Jó az ár. Az USA-ban hasonlóan jó áron vannak DELL monitorok is. Csak nálunk kerül a duplájába, kb. 230e Ft.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
^Bundi^
őstag
hmm..kár hogy nem szeretem a szélesvásznű kijelzőket
amúgy érdekes ez a link neduddki
monnyuk a samsung tuti nem 124K.;)Nos Omnes Una Manet
-
neduddki
nagyúr
HI!
Annyit mondanek: LTM210M2
Amugy erdekes modotn point eppen a 214t jar nalunk vendegsegben es habr azon nem klattam feltuuntetve de szamomra nagon ugy tunik, hogy tamogassa a HDCP-t:- ))) /hacsak veleltenul pont nem jokor nyomtam be a kodt a samsung935-be:- )))/
udv
neduddki
p.s. haaaaa vegul is vki nem ertene :- ))) remelm nincs ijjen Bővebben: linkhttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest