- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Hozzáadhatsz egyéni felbontásokat: pl beírod, hogy te 1024x1280-at akarsz, és menni fog. Persze ennek semmi értelme, mert egy-két kattintással el is lehet forgatni a képet ugyanott...
Lehet, hogy torzítani tudja a képet?
Vagy az egészet csak azért csinálták, hogy beszéljenek róla? -
xuldar
addikt
Hát én még nem láttam olyan alap VGA-drivert, amiben olyan felbontások lettek volna, ahol a sorok száma több, mint az oszlopoké. Akkor meg ha feltetted a megfelelő programot a TFT-hez, ugyanott vagy. Szvsz ezért baromság az egész. Elképzelni nem tudom, hogy működik.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Male
nagyúr
Szerintem annyi, hogy elfordítom a monitort, a felbontást átváltom, hogy passzoljon, és a képet elfordítja a monitor, tehát össz-vissz annyi, hogy nem kell szoftveresen elforgatni -> eléggé értelmetlen dolognak hangzik, mert ha szoftveresen elforgatom, az is ugyanannyi ideig tart.
Inkább azt kéne megcsinálni, hogy elfordítom a monitort, ezt érzékeli, és automatikusan elforgatja a képet is a VGA (a monitor jelez a VGA-nak, ami ennek megfelelően elforgatja a képet), így semmi kattintgatás meg ilyenek, hanem teljesen automatikusan működik. Persze ehhez a VGA gyártóknak is ''hozzá kell járulniuk''. -
Male
nagyúr
OK, de itt nincs DAC. Szóval kap egy értéket (az adott pixel ''színét''), azt átalakítja 14 bitesre, majd vissza 8 bitesre, de közben mit csinál vele? Esetleg az egymás melletti képpontokat is figyelembe veszi? De azt meg minek? Alapból elmossa a képet vagy mi?
Arra gondoltam, hogy a módosításokat (szín, kontraszt, stb) ezen a 14 bites változaton végzi, így talán van értelme, mert pontosabban számol. -
_Volkovy_
nagyúr
emulálni kell egy lcd-n az lcd-k képminőségének jellemzőit?érdekes..
-
xuldar
addikt
Ez az ''Active Rotation II'' hogy működik? A magyarázó szöveg tipikus kamu marketingnek hangzik. Egy állóképet nem kell elforgatni, ha a kéernyőt elforgatom 90°-kal. A jelet meg a videókártyától kapja, ahol a sorok és oszlopok száma nem egyezik meg. Így torzítana a funkció. Vagy be van építve egy grafikus chip, ami újrafeldolgozza a képet? Vagy hülyeségeket kérdezek?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
centrino
aktív tag
''Miiii! 30ms. De gagyi! ''
Ez nem Pistike monitorja Dúúm3 -ra.
Elfogadnék belőle 2 db-ot.
Vagy inkább Az Apple Cinema Displayből 2db 30''-os szörnyet... -
dwiki
senior tag
Deszar! Köcsögök vannak a TV-ben...
Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nyam nyam...:- )))
udv
neduddki
p.s kivancsi vagyok ki lesz es mikor az leglso fanyalgo az rt miatt???:- )))https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Male
nagyúr
'' a csatornánként 8 bites jelet (256 árnyalat) egy ASIC 14 bitessé (16 384 árnyalat) alakítja, majd újra 8 bitessé'' Ennek valóban van valami értelme? Egyáltalán mit csinál vele, azon kívül, hogy oda vissza alakítja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A Galaxy S25 az első telefon Qi 2.1-gyel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Jövedelem
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest