- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- UHD filmek lejátszása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
zsborbas
aktív tag
Felfedeztem egy érdekes dolgot: Asus A7V133-C lapom van, 09.12-én jött ki a legújabb béta bios. Szerepel benne a mostanában sokat emlegetett Athlon XP 2700+ is mint támogatott processzor. Igenám, de VIA KT133+ chipsetes a drágaság, ami elvileg max 133 MHz-es FSB-t támogat hivatalosan. (Igaz, hogy tuningnál felmehet elvileg 200-ig is a bios alapján) Akkor ez most hogy is van? ASUS-ék vállalják, hogy a lap tutira megy 166-os FSB-n is? És a memóriával mi lesz? Nem minden PC133-as sd megy 166-on. Vagy asszinkron üzemmódot is engednek majd 166fsb és pc133 rammal? (100-as FSB-nél lehetett 133-as ramot használni, de 133-as fsb-nél már nem engedte a 100-asat) Mert ha igen akkor nagyon happy leszek! :) Na azért még nem fogok az üzletbe rohanni, hogy ide nekem azonnal egy Athlon XP 2700+ -ot! :DD
ASUS M4A785D-M PRO, x3 435@x4 B35 @3.2GHz, 2x2GB Kingmax DDR2-1066, Sapphire HD4670
-
Nowhereman
őstag
Ebben nincs gond, inkább az, hogy mig az XP1500+ -hoz képest a 1500-as P4 nem volt sehol, addig a XP2600+ esetén már egyáltalán nem olyan egyértelmü az a +!
Más, hogy Cyrix-ok tök más procik voltak, mint az intel. A lebegöponban qtyasz@rt se értek, mig egy 16 bittes sakkprogram futtatásakor a csunyán szégyenbe tudták hozni a PR értéküknek megfelelö intel pentit.Utánam a kondenzcsik!
-
nagyúr
Ahogy néztem 100 at dob a pontozásban az azonos órajelű modellekhez képest...
Szvsz nem sok...Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dr.Momo
tag
Nekem csak annyi a kifogásom, hogy mindenhol csak azt látom, hogy 2700+ meg 2400+stb. a tényleges órajel meg elfelejtődik . Az lehet hogy a hasonló órajelű P4-nél gyorsabb a hasonló órajelű Athlon-XP, de azért az szerintem nem egy korrekt dolog, hogy nem írják ki, hogy mennyivel is dolgozik a proci. Ez olyan tipikus annó Cyrix módszer volt amikor nem tudtak lépést tartani az órajel versenyben. Be kell látni, hogy az athlon nem rossz, de az architektúra nem megfelelő a 2Ghz feletti működésre. AMD: csináljatok valami újat, és jót!
-
Qorthral
őstag
Hello!
Hát nemtudom mi lesz,de remélem télleg jó lesz ez a 333as Amd mert az Intel már nagyon elhuzott. és mivel az átlagvásárlot elöbb érdekli a proci órajele mint a tényleges teljesítménye,nos,ezért jo lenne már vmivel elörukkolni. Várunk hammer,gyere már!!!PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Genialis
aktív tag
Kérdés mennyit várnak tőle. 25%-ot biztos dob a teljesítményen, se többet se kevesebbet. Ha kevesebbet, akkor valami iszonyatos gebasz van, ha többet akkor meg valami más...
Amúgy a képen lévő proci elég megviseltnek tűnik... Nincs az leégve?
Ui: THX újra a belepofázási lehetőséget...
:)in4m8ion 1ts 2 B 3
-
HÁZIGAZDA
Az első tesztek szerint ugyanakkor a 266 -> 333 ''MHz''-es FSB-re való átállás nem használ annyit az Athlonoknak, mint azt várták...
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Tanuljunk angolul!
- Asztalos klub
- Jófogás tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2690 (SR0L0) 8 mag / 16 szál 2.90GHz / 3.80GHz turbo processzor
- AMD Ryzen 5 3400G + gyári hűtő
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó garival! -
- Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 1 év magyar bolti garival! (ALZA) -
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D (96M, Up to 5.2 GHz) BOX Processzor! BeszámítOK