- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPad topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vettem egy ilyen szkennert (4010-est) és bár elég régi (2007-ben kezdték forgalmazni), de ujjonnan még mindíg 40eFt-ba kerül, én azt hittem, egy ilyen kategóriájú géppel nem lesz gond.
A problémám vele a dia és negatívszkenneléskor fellépő rendkívüli lassúsága, egy 5-ös diacsíkot kb. 45 perc alatt olvas be..., El is határoztam, hogy a gyári HP progi helyett megpróbálom a Photoshop CS1-el, de az meg úgy látom nem támogatja a diaszkennelést...Nem is a szkenner lassú, hanem a folyamat alatt mindkét procimag 99%-on megy, szerintem a HP beolvasóprogramja nem elég optimalizált. (2180-as , 2GHz-es C2D procim van, egyenlőre nincs túlhúzva...)
Tudna valaki tippet adni? Esetleg alternatív progit ajánlani, ami gyorsabb?
(Több száz diáról lenne szó!) -
törölt tag
Jajj srácok ne menjünk bele a HP eszközök szoftvereibe, mert áááááááááááááááááá...
Nyomtatóhoz (!!!!!), egy nyamvadt nyomtatóhoz teljes CD-nyi szoftver! Mikor a telepítő megkerülésével telepíted a nyomtatót, az inf fájlokkal, a többi szoftver telepítése automatikusan elindul, mindenféle kérdés nélkül már telepít is, úgy kell task managerből lelőni. Ha ezt tudtam volna, garantáltan nem HP-t veszek.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Remel ez is a leglalla 300 megas szornyuseggel gyun ki, ami raadsul kizarolagosan cak rendszergazdaval muxik rendesen, hogy ott dogonenek meg /tom hogy hp hozza sz.rasa szertin ken megnni de eddig meg nem gyutt ossze peidg ojjan okosakat tudnak mondani kar hogy sok koze nicns avaosaghoz:- ((((((((/
udv
neduddki -
joghurt
addikt
''akár automatikusan is javítja...'' - A HP-t ismerve van rá emberi mód, hogy erről le lehessen beszélni?
Ez a sok HP ''Smart...'' ugyanis okosabb akar lenni a felhasználónál (mondjuk lehet, hogy a többségnél okosabb is), emiatt aztán többnyire kínszenvedés azt elérni, hogy azt csinálja, amit ÉN szeretnék.
-
Csapi007
veterán
Kicsit drágák...
-
nap
addikt
Vajon azt sikerult megoldaniuk, hogy az uveg szele es a sin parhuzamosak legyenek?
-
Drótszamár
őstag
Vajon használható szoftvert tudnak már írni hozzá, vagy ezekkel is kínszenvedés még a szkennelés ?
Komolyan érdekelne, ha van valakinek tapasztalata. -
Celtic
tag
A ''vörös, narancs, sárga, zöld, cián és kék''-ből a narancs az nem bíbor (magenta) kellene legyen?
Vagy ez valami új dolog? -
macilaci78
nagyúr
Sok pénz, jó minőség. Nekem bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RC modell földön, vízen, levegőben
- LED világítás a lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- További aktív témák...
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Brother TN-2410 eredeti toner féláron
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Bontatlan Brother HL-L6250DN lézernyomtató eladó
- Panasonic DP-8035 Multifunkciós nyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest