Legfrissebb anyagok
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Igen, de jobb lett volna, ha ''csak'' egy ütős integrált GPU-t fejlesztenek... persze csak szerintem
(mondjuk a video része meglehetősen jól sikerült így is)
A Cyrix kellett az EPIA-hoz... szerintem ezt jobban is nyomhatná a VIA, mort jó cuccok.
A kis fogyasztású, nem melegedő, az nekem is tetszik, csak ahhoz hogy sikeresek legyenek, ahhoz csúcskategórás is kell... meg persze nagyon jó driver és kompatibilitás... már nagyon nehéz (szinte lehetetlen) betörni erre a piacra.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest