Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Mini PC
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mahatma
aktív tag
én mint nem csak informatikai szakember használom ezt az ügyfélkapus rendszert, hanem mint aki bevallásokat ad föl nap mint nap ezen keresztül. Én az emberi oldalát közelítem meg a dolognak, amit látok nap mint nap. Egyszerűen a felhasználók zöme (nem tudom hány %, de nagyon sok), nem tudja kezelni az interneten történő bevallást. Örülök ha a kollégák be tudnak egyáltalán lépni az egylépcsős azonosítás után, nem hogy még usb, dig. aláírás, mobiltelefon stb.. Ezért nem csodálom, hogy ezt az egyszerű módszert alkalmazzák az üzemeltetők. Sajnos ezt is figyelembe kell venni. A könyvelők nagy zöme, középkorú hölgy, akik ha már nem az a bejelentkező képernyő fogadja őket, lefagynak mint a windows. Így azért nehéz modern rendszereket építeni, márpedig ezek a hölgyek használják nap mint nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest