- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shim
őstag
válasz
fifi_addict #15 üzenetére
vezetékek nélkül olvasni! mekkora ötlet, kár, hogy nem újkeletű, könyvnek hívják
-
djyangce
tag
Sziasztok!
#1:
Egy gépen két oprendszer párhuzamosan? Hát lehet, hogy egyeseknek nincs rá szüksége, de nekem néha kell redmondOS és akkor jó lenne nem vmware-t használni(bár az biztonságosabb).
#2:
A biciklis kép szerintem nem valódi fénykép. Ha jól látom nem stimmel a képélesség (vagyis térben nincsen jó helyen az a kis LCD) és még csak nem is rendesen párhuzamos a kormányrúddal.
#3:
Az a vékonykliens tényleg csak irodába való. És nem mindenkinek van szüksége laptopra.
#4:
Ez egy IDF. Nem hiszem, hogy itt minden kész termék volna, sokkal inkább fejlesztési irányok. -
Egyébként csak a vicc kedvéért le kellene venni a hírt, és csinálni egy fake-hírt úgy, hogy az intel szót mindenütt kicserélni amd-re. Persze, aki mát olvasta az eredetit az halgatna egy picit. Kíváncsi lennék, hogy milyen hozzászólások születnének...
-
fifi_addict
tag
Én bevállalnék egyet. Jó lenne fekve olvasni, madzagok nélkül... alapvetően lusta vagyok, ugyanis. Az egeret is kihagynám...
-
rudi
nagyúr
De éppen a vékony asztali gép létezik már réges régen, az a neve, hogy notebook, csak van rajta egy LCD és egy billentyűzet
Heggesszék fel a 17-es LCD hátuljára és akkor már egy fokkal jobban állunk, de még mindig csak az évek óta forgalmazott VIA Eden alapú LCD PC-knél fogunk tartani, ergo semmi új, csak nagyobb PR felhajtás körülötte. Ettől még elfogadnék egy 1 GHz közötti CPU-val, 512 MB RAM-mal és valami közepes VGA-val no meg kétcolos winyóval szeret hangtalan gépet ide az LCD-m hátuljára, de nem értem miért újdonság... -
Den
veterán
csak az nem a fogyasztói piacra készül
. Ezek viszont igen, és majd a fogyasztók eldöntik szükség van-e rá. ha nincs, felhagynak vele (mint az intel mikroszkóppal pl.), ha meg igen, akkor tényleg az a kérdés hogíyakkor miért ne?
az meg hogy az intel ilyenekkel próbálkozik természetes. félvezetőket gyárt. azokat csakúgy zsákszámra nem tudja a vevőknek eladni, ha több chipet akar eladni, új felhasználási területeket kell tlálnia, különösen hogy a pc piac kifulladt, és szvsz zsugorodni fog. -
Esetleg muszály lesz ezeket megvsárolni annak is, akinek nem tetszik, vagy akkor nem kell? Mert előbbi esetben érthető a felháborodás, utóbbinál értelmetlen.
Bár ha intel helyett AMD logo lenne rajta, gondolom itt éjjenezne mindenki, hogy ezaz! Erre vágytunk régóta...
Egyébként szerintem tök jók. Főleg az a vékony asztali gép. -
rudi
nagyúr
Nolátod! És olyan fogyasztás, amit le tud venni a bioenergiádból. Száz kilós embernél elmegy 2 GHz-en ötven kilósnál már csak 1 GHz-en és így a kajabizniszt is belendíti az Intel: ''Zabálj, hogy a géped jobban bírja!'' és az apgréd egy féldisznó lesz, amit megzabálva annyit ráhízol, hogy +500 MHz-t bír a géped
-
rudi
nagyúr
Az egy SIMA notebook LCD nélkül se több se kevesebb. Úgy érzem, hogy az Intel mindenfélét ránk akar tukmálni, amije van neki, csak hogy zsírosodjon. Mi értelme van pár hüvelyken filmet nézni? mi értelme van LCD-s tégléval bicajozni? minek két oprendszer egy notebookra? Minek ezek az ultra mobil mindenféle telefonok, amikor a G3-at sem sikerül normálisan elterjeszteni az ésszerűen gondolkodó Európában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- Hp Zbook Studio G8 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest