- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Versus
senior tag
''Ha nem tudod pontosan miről van szó, akkor légyszíves kicsit szerényebben add elő magad.'' Oké bocs tényleg ne haragudj hogy észrevettem mással egyetemben hogy a venti nem passzol a bordára és ronda barkács módon lemez csavarral van ráeresztve egy réz bordára.Csak azért bátorkodtam megjegyezni mert a Vantec borda pontosan azt az ívelést veszi fel amit ez a venti keret(pardon hogy buta vagyok és nem tudom ki a beszállító) tehát igényesen néz ki ezzel a ''prototipus''-al szemben. (Hozzáteszem nem Vantecem van de volt ilyen a kezemben és tetszett) Az OCZ módszereiről volt már szó más,ramokról szóló topicban ,én magam tudok adni neked linket arról hogy mit is tudnak ezek a ''válogatott'' alkatrészek egy igazi tunning rammal szemben.
[L]http://www.x86-secret.com/popups/articleswindow.php?id=78[/L]
Tudod igyekszem távoltartani magam a ''leszólós'' topicoktól amiből van bőven és nem belemenni parttalan vitába ,de nem tudtam nem észrevenni a nevezett hűtő igénytelen kialakítását. -
shtml
őstag
atus: Nézd a smiley-t a #10 végén!
tomcs: A hagyomásnyos ventiknél középen nincs légszállítás, de persze minél távolabb mégy a ventitől, annál inkább eljut középre is a levegő. A ''szélárnyékra'' egyébként már kitalálták a megoldást, olvastam is valahol róla: ha van hely, egy pár centis toldalékon keresztül szerelik a ventit a bordára.
Az ezen a bordán látható típusú ventiknél sem olyan óriási előny, hogy nem középen van a rotor, mert középen a lapátok keskenyebbek és a kerületi sebességük jóval kisebb - egészen középen meg nulla. Így hát középen ezek sem szállítanak olyan sok levegőt.
Aktív témák
ph Egyelőre nem tudni, hogy sikeresen eliminálja-e majd a hőt az OCZ legújabb processzorhűtője.
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ubuntu Linux
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest