Aktív témák
-
shtml
őstag
atus: Nézd a smiley-t a #10 végén!
tomcs: A hagyomásnyos ventiknél középen nincs légszállítás, de persze minél távolabb mégy a ventitől, annál inkább eljut középre is a levegő. A ''szélárnyékra'' egyébként már kitalálták a megoldást, olvastam is valahol róla: ha van hely, egy pár centis toldalékon keresztül szerelik a ventit a bordára.
Az ezen a bordán látható típusú ventiknél sem olyan óriási előny, hogy nem középen van a rotor, mert középen a lapátok keskenyebbek és a kerületi sebességük jóval kisebb - egészen középen meg nulla. Így hát középen ezek sem szállítanak olyan sok levegőt.A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
Versus
senior tag
''Ha nem tudod pontosan miről van szó, akkor légyszíves kicsit szerényebben add elő magad.'' Oké bocs tényleg ne haragudj hogy észrevettem mással egyetemben hogy a venti nem passzol a bordára és ronda barkács módon lemez csavarral van ráeresztve egy réz bordára.Csak azért bátorkodtam megjegyezni mert a Vantec borda pontosan azt az ívelést veszi fel amit ez a venti keret(pardon hogy buta vagyok és nem tudom ki a beszállító) tehát igényesen néz ki ezzel a ''prototipus''-al szemben. (Hozzáteszem nem Vantecem van de volt ilyen a kezemben és tetszett) Az OCZ módszereiről volt már szó más,ramokról szóló topicban ,én magam tudok adni neked linket arról hogy mit is tudnak ezek a ''válogatott'' alkatrészek egy igazi tunning rammal szemben.
[L]http://www.x86-secret.com/popups/articleswindow.php?id=78[/L]
Tudod igyekszem távoltartani magam a ''leszólós'' topicoktól amiből van bőven és nem belemenni parttalan vitába ,de nem tudtam nem észrevenni a nevezett hűtő igénytelen kialakítását.Premium Vintage
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest