- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Kindle
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrofon topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Dübörögnek a Black Friday akciók
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
McJanes! Nem akartam nagyon lefikázni a GlobalWint. Az én gépemben is GW figyel.
Csak arról van szó, hogy ez az új borda feltűnően hasonlít a ''nagyok'' cuccaira (na ja, a GW is nagy cég, de nem a high end kategóriában), viszont annál gyengébb.
Több jenki tuning site-on is olvastam róla tesztet, és bizony meg sem közelíti a Swiftech képességeit, viszont a ''GlobalWin'' névért sokat kérnek. Ráadásul a GW jó szokásához híven ennek a hűtőnek sem tükörsima az alja, nagyon durva munka. Persze lehet otthon polírozni, de akkor is, nem túl nyerő.
De ettől függetlenül jó hűtő, akinek van rá elég zseton, az vegye nyugodtan, mert egy jó rézhűtő, egy eléggé zúzós ventivel.
A BlackNoise hűtőkről (ismét csak a külföldi tesztekre tudok hagyatkozni) nincsenek túl jó véleménnyel. Kicsit olyan, mint a dizájnos Zalman hűtők, amik szépek, de a képességük elmarad a várakozástól.
Ja, és a rózsaszín szart (micsoda képzavar :)) ) pedig tényleg le kell szedni. Viszont ha bénán csináljuk, akkor könnyen ejthetünk sebet a hűtőn (na ja, a régi emlékek...).COOLNESS! - somebody ssssstop me!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest