- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Micro Four Thirds
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
Jim Tonic #28 üzenetére
Nem csupán komolyság és felnőttség kérdése, hogy tömegközlekedést vagy autót használ az ember; napjainkban egyre többen váltanak biciklire vagy tömegközlekedésre pusztán környezetvédelmi okokból is, és nagyon helyesen teszik. Én is efféle szellemben élek, igaz, a tömegközlekedés helyett inkább felmondtam, és vállalkozóként kezdtem dolgozni otthonról. (Nem táplálok ellenséges érzelmeket azzal kapcsolatban, amit írtál; csak nem szeretem, ha belenevelik a mostani egyetemistákba, hogy a komoly ember autóval jár, a proli meg metróval - még ha gyakorlatban többnyire így is van az emberek esendősége miatt.
)
-
Akheron
senior tag
Azért nem kell lebénázni.
Végzem én rendesen a munkámat, csak olyan jellegű a szakmám (szövegekkel dolgozom; fordítok, néha lektorálok, szakprogramokkal), hogy kizárólag asztali gépnél tudom végezni. No meg világ életemben utáltam az adminisztrációt, így se naptárat, se nagyobb számú jegyzetet vagy fejlegyzést nem tartok/vezetek. Ami fontos, azt meg megjegyzem; szerencsére a munka úgy ahogy karbantartja a memóriámat.
(Eredetileg azért vettem PDA-t, mert sokat vonatoztam; de úgy alakult, hogy néhány hónappal később elköltöztem, és csak BKV-val közlekedtem egy keveset, így az eredeti elképzelések szerint nemigen tudtam használni.) -
Akheron
senior tag
Nekem volt, és nem mosolygok; térképnek használtam, de semmi egyébre sem tartottam alkalmasnak. A munkámban abszolút semmilyen segítséget nem nyújtott/nyújthatott, és kikapcsolódásra is kényelmetlennek, alkalmatlannak éreztem. A hangkimenete pocsék minőségű volt, a filmeket meg folyton konvertálgatni kellett...
A jegyzeteléssel is megpróbálkoztam néhányszor (boltolás előtt például), de a kényelmetlenségek miatt mindig visszajutottam a papírhoz.
[Szerkesztve] -
Akheron
senior tag
Nagyon le lehetek maradva, de ezzel a Danger Sidekick 3-mal még csak futólag sem találkoztam semerre.
Hogy valami ''érdemlegeset'' is szóljak hozzá: Nekem volt anno Asus MyPAL A716, és nem voltam kifejezetten megelégedve a készülék működésével, szolgáltatásaival. Az alacsonyabb CPU-frekvenciáról magasabba kapcsolatáskor akadozott kicsit, és a hangszóró/fejhallgató-kimenet gyakran csattant/reccsent egyet a hangok lejátszását követően. A betűfelismeréses szövegbevitel sem ment könnyen, és az akkori Windows Mobile rendszer is roppant fapados volt számomra; ha jól sejtem, ez azóta sem változott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3070/3080/3090 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest