Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Azt se felejtsd el, hogy a legtöbb gémerjános aki maga rakja össze a gépét
megnézi az aktuális VGA teszteket és ha azt látja, hogy az X1950 a gyorsabb, akkor vesz
egy 3X is lebutitott ATi kártyát, ha pedig a tesztek a 7950 et hozzák ki jobbnak,
akkor egy ugyanilyen nagy mértékben butitott Nvidia kártyát vesz...
Presztizsértéke van a gyártók számára annak is, hogy kinek a kártyája ül a trónon...
Szerintem eladás vízhűtéses X 1950XTX ből alig alig lessz, de mégis a felső középkategóriás kártyák forgalmára közvetve hatást fog gyakorolni (már ha jól szerepel) -
rocket
nagyúr
-
foldesi.geza
csendes tag
járjatok csak utána...
gpu: 695 mhz valójában
vram: maradt 2 ghz
crossfire és xtx ua: 549 dollár
nem ártana a hírt frissíteni... -
csongi
veterán
Ha ezen egyszer dedöklik a hűtés gyorsan felrottyanhat benne a víz.De legalább egy perc alatt van instant tea.
-
Mr.Gixer
csendes tag
Ez a kártya is csak arról szól amiről az összes többi átlagfelhasználó számára elérhetetlen hardware. Vagy akár egy zsír merci. Bizonyos körökben nyílván presztizskérdés a legjobb gép tulajának lenni, és ezért nemlehet hibáztatni eggyik gyártót sem. Ők ennek a szűk rétegnek is kikell hogy elégítség az igényét. És ez a szűk réteg nyílván tehetős.Ha pedig tehetős, és elégedett, akkor nemfogja sajnálni a lét a következő hónapban megjelenő mégütősebb,mégdrágább karikra, procikra bármire. ÉS ha a épp a saphire nyerte meg a tetszését, nyilván legközelebb is ezt választja. Ez egyben reklám, erőfitogtatás, és technikai hovatartozás jelképe is. Látott már valaki inno-t vízhűtéssel? Röviden ezekre a cuccosokra túlsok ésszerű magyarázat nincs. Csak ok-okozat és következmény:
Szerintem
-
törölt tag
válasz
Foglalt név #26 üzenetére
DX10 már a Vista RC1-ben is van.
-
dilipok
veterán
válasz
Foglalt név #26 üzenetére
Erről nem is beszélve...
-
ALI_G
veterán
jízösz 2200 MHz...........
-
dilipok
veterán
azért ez az átállás még nem lesz olyan hamar. Tuti hogy 1-2 ráncfelvarrott kártya kijön, mire 1általán lesznek játékok amit teljesen kihasználják a dx10 nyújtotta lehetőségeket. Addig meg felesleges 1általán dx10es karit venni, amíg nem jönnek az olyan játékok amik 1értelműen megkívánják azt. Bár ez csak magánvélemény
-
rocket
nagyúr
MSI-nek is van ilyen kartyaja
-
Zull
senior tag
Nekem ez fura, olcsobb a cf kartya mint a sima, na nema... ket cf vezerlos karit is ossze lehet kotni, mert akkor ez kesz befektetes
-
gliskard
senior tag
az ati esetében külsö az ''sli'' vezérlö, ezért van külön cf edition ami a ''master'' kártya. Tehát a plusz chip miatt elvileg drágábbnak kéne lenni, illetve a cf edition verziókhoz adják a külsö összekötö kábelt is... (bár ezt egyes - nem csúcs kártyák - esetében lespórolják, mert elvileg elég a PCI Express áteresztöképessége)
-
dragonfx
veterán
nem kispálya mit tudhat
-
Male
nagyúr
válasz
Foglalt név #7 üzenetére
Lehet, ők csak párban árulják egybedobozolva (mint a memóriáknál szokás mostanában), és így darabra olcsóbb... persze boltban nem veheted meg csak egyben a kettőt...
(esetleg azért olcsóbb, mert ahhoz már nincsenek a játékok, stb... szóval a körítés hiányzik) -
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Foglalt név #7 üzenetére
Ezen én is meglepődtem... X1950 szériánál ua. az órajel a CF-nél meg a simánál is...
-
DMG
senior tag
válasz
Foglalt név #7 üzenetére
Valami suskus biztos van mögötte, pl, csak együtt működnek.
Vagy csak egység csomagban lehet kapni. -
DMG
senior tag
Szvsz semmi értelme gyárilag túlhajtott kártyát venni, mert tovább hajtani már úgysem lehet, és páréven belül, meg mehet a kukába.
-
Foglalt név
addikt
Jól értem, hogy a crossfire olcsóbb? Elvileg ugyanazt tudja, mint az xtx, csak plusszban cf is, nem?
-
#gab_
őstag
a Sapphire toxic x1900XTXn is ilyen ''hutés'' van és a fesz stabok kb 90 fokosak terhelésnél
-
törölt tag
en nem ertem a hetenkenti uj kartyak megjeleneset...
-
#gab_
őstag
már megint ?
szvsz az a hutés sz*r
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest